Impresivnih 20 godina rada modni brand ELFS proslavio je modnom revijom i ovaj put izazvao ovacije i oduševio kolekcijom koja pršti bojama, energijom i vibrantnošću

elfs revija 20 godina karijere

ELFS-i su nas svojom slavljeničkom revijom vratili 20 godina unatrag i podsjetili na najbolje trenutke famozne 2004. godine. Svi se sjećaju njihovih hrabrih kolekcija u kojima su tad dominirale sportske kombinacije mladenačke mode u živopisnim bojama i kombinacijama. Tu su živost i te boje vratili i u ovoj kolekciji!

elfs revija 20 godina karijere

Poznati po scenskim iznenađenjima, ELFS-i su i ovaj put uspjeli iznenaditi publiku glazbom koja je pratila reviju, a koja nas je doslovno odvela na plesne podij 2004. godine uz hitove Britney Spears, Enriquea Iglesiasa, Ushera i drugih zvijezda s početka milenija. Hrabrost koju su ELFS-i donijeli na domaću modnu scenu u svojim počecima otvorila je vrata mnogim mladim dizajnerima nakon njih. Prvi put na hrvatskoj modnoj sceni pojavio se brand koji svojim kolekcijama daje komentar aktualnih društvenih zbivanja, ali na zabavan i neopterećen način. To je poruka i ove slavljeničke kolekcije koju karakterizira vibrantnost i živost.

elfs revija 20 godina karijere

Kako proslaviti 20. rođendan nego malom slavljeničkom haljinom. Ovoga puta 'mala crna' nije u crnoj boji jer ELFS za proslavu bira neonske nijanse pink, zelene, zlatne, narančaste, tirkizne, žute. Jak koloristički statement oduvijek je bio zaštitni znak ELFS-a te je i ova, slavljenička kolekcija, podsjetila na njihove početke i sportske kombinacije u hrabrim bojama. Duge haljine, strukirane, maxi i midi dužine, s predimenzioniranim rukavima ili golih ramena naglašenog struka... To su krojevi i haljine u kojima će ELFS žena proslaviti svoje posebne trenutke poput rođendana, maturalne večeri ili vjenčanja.

elfs revija 20 godina karijere

Slavljenička kolekcija predstavila je i odijela također u živim, proljetnim bojama, a zaštitni znak kolekcije ovoga puta nije print niti prepoznatljivi logo nego cvijet koji će sasvim sigurno poželjeti svaka ELFS djevojka. Ručno rađene ruže od organdija koje dolaze u raznim veličinama ove ćemo sezone viđati na haljinama, sakoima ili košuljama. Komad koji zaokružuje svaki look, nosi se hrabro kao choker ogrlica ili kao remen u svim kombinacijama. Prštalo je od boja i euforije na defileu revije koju su popratile ovacije publike.

elfs revija 20 godina karijere

"Dvadeset godina je zaista konkretna brojka i svijet oko nas, kao i navike ljudi su se vidno promijenile, a i mi smo kroz sve to vrijeme rasli i mijenjali se. Ono što je konstanta da se trudimo svakom novom kolekcijom nadograditi prethodnu i što želimo da u modi uživaju svi, i hrabri i oni manje hrabri. Na početku nas je pratio mladenački zanos i želja, a danas nam je najveći kompliment vidjeti kako u našim kreacijama uživaju oni za koje smo ih radili. Iako je od naših početaka prošlo 20 godina, mi se i dalje smatramo sretnicima jer radimo posao koji volimo i mislimo da se to prepoznaje. Uvjereni smo da smo i ovom kolekcijom uspjeli donijeti svježinu i živost koju smo osjećali kao klinci s prvim kolekcijama iz 2004.", kažu dizajneri branda Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

elfs revija 20 godina karijere

elfs revija 20 godina karijere

elfs revija 20 godina karijere

elfs revija 20 godina karijere

elfs revija 20 godina karijere

elfs revija 20 godina karijere

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.