Nova kolekcija nakita domaćeg brenda Lana & Love snimljena je u najromantičnijem gradu mostova, u Veneciji, i donosi vizuale za novu, treću kolekciju nakita pod nazivom „Little Italy“. Ručno izrađena kolekcija koja slavi ljubav producira jednostavan i prozračan, no ujedno i vrlo primjetan nakit.  Nakon nedavnog otvaranja dućana u centru Zagreba, jedan od omiljenih brendova Hrvatica predstavio je svoju novu kolekciju za koju je kampanju snimio u bajkovitoj Veneciji

lana and love

Priču ovog jedinstvenog nakita dočarale su nam poznate hrvatske trendseterice Lidija Lešić i Rita Rumora - djevojke koje su vjerne obožavateljice ovog brenda od samih početaka te zaštitna lica. Upravo Venecija je bila idealan izbor za snimanje nove kampanje jer predstavlja ono što je i glavni fokus nove kolekcije – klasični, bojama razigrani i romantični komadi koji će vas na prvu ostaviti bez daha - baš kao i sama Venecija. 

lana and love

“Kada sam radila novu kolekciju željela sam zadržati minimalizam po kojem je brend poznat, no predstaviti i neke nove modele koji će biti statement komadi, a da se pritom ne gubi ta jednostavnost nošenja koja je utkana u samu srž brenda.” Izjavila je dizajnerica nakita Lana Klipa.

lana and love

Kao i uvijek do sada, svaki komad nakita je ručno rađen te se iznimna pažnja pridodaje samoj izradi i kvaliteti. Nova kolekcija nudi bisere i poludrago kamenje po kojima je brend poznat od samih pocetaka, a novost su detalji dodatno ukrašeni tehnikom emajliranja.

lana and love

lana and love

lana and love

Kolekcija je dostupna u Zagrebu, Mala Ulica 1 ili putem online shopa: http://lanaandlove.hr

Fotografije - Senja Vild i Franjo Matković
Modeli - Lidija Lešić i Rita Rumora
Šminka - Marko Tolić/Bela Make Up
Manikura - Manos by Ivana 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.