Ovog proljeća, IZIPIZI predstavlja još jednu posebnu suradnju s Bonpointom, ekskluzivnim francuskim brendom dječje odjeće, slaveći radost i razigranost toplih dana. Mekani i fleksibilni okviri načinjeni su od materijala iz održivih izvora, što je za IZIPIZI svojevrsni standard pa tako, osim što osjetljive dječje oči čuvaju od sunca, čuvaju i planet

izipizi bonpoint suncane naocale za djecu

Umijeće stvaranja prekrasne dječje odjeće nešto je što Bonpoint dosljedno radi još od 1975. godine, otkad je postao jedan od najpopularnijih brendova dječje odjeće na svijetu i gotovo pa sinonim za luksuz i francuski chic. Upravo nenametljiv osjećaj za stil i beskompromisna kvaliteta u odabiru materijala povezuju IZIPIZI i Bonpoint u maloj, ali neodoljivoj kolekciji od tri ekskluzivna modela, inspiriranoj proljećem na šarmantnom francuskom selu. Iako su česte suradnje ta dva brenda, ovo je prvi put da je njihova kolaboracija ekskluzivno dostupna i u Hrvatskoj, pa tako naočale možete pronaći u IZIPIZI trgovinama u Zagrebu, Splitu i Zadru.

izipizi bonpoint suncane naocale za djecu

Okviri dječjih sunčanih naočala nastalih u kreativnoj suradnji IZIPIZIJA i Bonpointa dolaze u tri nenametljive prirodom inspirirane nijanse, Vert Bronze, smeđih gradijentnih leća i detalja u zlatnoj boji, Perle, nježno nijansiranog prelijevajućeg okvira i ljubičastih leća i Jaune Clair, poluprozirnih okvira, smeđih leća i detalja u srebrnoj boji.

izipizi bonpoint suncane naocale za djecu

Iako se sunčanim danima vesele svi, a pogotovo djeca, štetnost sunčevog zračenja ne treba uzimati olako. Stoga IZIPIZI posebnu pažnju posvećuje kada su u pitanju djeca i bebe. Radeći s dizajnerima i inženjerima na morfologiji lica za sve svoje modele, kreirali su naočale koje se savršeno prilagođavaju morfologiji mališana koji rastu.

izipizi bonpoint suncane naocale za djecu

Stoga će svi brižni roditelji pronaći asortiman u četiri veličine: Baby 0 do 9 mjeseci, Kids 9 do 36 mjeseci, Kids plus 3-5 godina i Junior 5-10 godina sa 100% UV zaštitom kategorije 3. IZIPIZI X Bonpoint jamči maksimalnu sigurnost za vašu djecu ne žrtvujući pritom neodoljiv bezvremenski dizajn, koji će ih pretvoriti u prave male modne znalce.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.