Haljine elegantnog kroja dizajnirala je Sanja Dujmović, koja je inspiraciju pronašla u čarobnom blagdanskom duhu, ali i u ženi koja je drugačija i ženstvena, a istodobno decentna i romantična

la jupe

Jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih influencerica Lidija Lešić, pred objektivnom talentirane Rajne Raguž, savršeno je utjelovila lice blagdanske kampanje branda La jupe, a Cafe Gymnasium poslužio je kao scena za kreiranje jedinstvene i odvažne modne priče.

 la jupe

Kolekcijom dominiraju atraktivne maksi haljine od toplog pliša te midi haljine ukrašene detaljima od tila, čipke ili cvjetnim uzorkom, koje naglašavaju žensku siluetu i laskaju figuri.

 la jupe

Idealne za kombiniranje i nosive u dnevnim i večernjim prilikama, haljine se šivaju ručno, a proces proizvodnje je u potpunosti personaliziran, odnosno svaka haljina se šiva prema točnim mjerama klijentica.

la jupe

Bogata tekstura i odabir tkanina kao što su pliš i čipka daju posebno svečan i glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela ili senzualno padaju. Ove divne haljine osvojit će vas na prvi pogled svojim profinjenim dizajnom i jednostavnošću kombiniranja.

 la jupe

Svoje omiljene komade potražite na Instagram profilu brenda www.instagram.com/la_jupe_showroom

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.