Iako ne postoji bolje doba godine za ljubav i dotjerivanje no što je to prosinac, poseban nakit uvijek će pronaći put do svojih poklonika. U ovu tvrdnju uvjerili su se poznavatelji dizajnerice Ive Viljevac iz čije je radionice ovih dana izašla kolekcija inspirirana jednostavnom, a opet moćnom porukom – ljubavlju

iva viljevac nakit

Što odlikuje novu kolekciju? Iako minimalističkog pristupa, nakit ni u jednom trenutku ne odstupa od visokih standarda dizajna i izrade. Cijela kolekcija od srebra i srebra s pozlatom nastala je u Hrvatskoj, a usprkos dugom i zahtjevnom procesu izrade rezultati, kako s ponosom ističe Iva Viljevac, nisu izostali:

iva viljevac nakit

„Od iznimno kvalitetnih i elegantnih komada posebno bih izdvojila ručno lijevane, oblikovane i  polirane ring naušnice te ogrlice koje krasi privjesak u obliku srca ispunjenog crvenim emajlom. Crvenom bojom željeli smo istaknuti atribute hrabrosti, odvažnosti i snage koji će nadahnuti svaku modernu ženu. Za romantičarke tu su končane lucky charm narukvice te narukvice s perlama i motivima srca i zvjezdica, koji će razvedriti i najtmurnije dane i raspoloženje“ – poručila je Viljevac.

iva viljevac nakit

A kako bi vjerno slijedili duh prosinca i ponudili idealan božićni dar za svakoga, dizajnerica i njen tim kreirali su posebnu ambalažu u obliku kuglice za bor. Unutar tako osmišljene kuglice moći će se upakirati nakit iz bilo koje kolekcije uz prigodnu poruku po želji: „True friends fight for you, respect you, encourage you, need you, deserve you, stand by you“, „Love you to the moon and back“, „Find happiness in the little things“ ili „A very merry Christmas to you“. Jednako kao i kroz prateću kampanju, duh blagdana, dobre volje i ljubavi prisutan je na svakom koraku nove dizajnerske priče Ive Viljevac.

U kampanji su sudjelovali: Model Ema Kovač; Make up: Matea Paulus; Hair: Aveda Perman Koncept; Photo i video: Karmen Poznić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.