Popularnost trčanja je u posljednjih nekoliko godina sve veća, a to znači da i obuća sportaša mora biti sve razvijenija i raznolikija. Nike je toga bio svjestan još davnih 70-ih godina kada je trčanje u SAD-u postalo veliki hit. Potaknut time, slavni je brend dizajnirao tenisicu za trčanje s većom stabilnošću

nike air structure

Nike zna da je trkačima potrebna obuća koja će što bolje pratiti savijanje stopala. Naime, tijekom trčanja dolazi do procesa savijanja stopala prema unutra prilikom dodira s tlom. Upravo je zato iznimno važna stabilnost obuće u kojoj trčite. Nike Air Structure, Nikeov najstabilniji model, prvi je put predstavljen 1991. godine.

nike air structure

nike air structure

Od svog lansiranja, linija Nike Structure okupila je veliki broj obožavatelja. Jedan od njih je i prvak u trčanju na duge staze, Galen Rupp, koji je nosio različite verzije ove tenisice tijekom proteklih 16 godina. Isto tako, model rado nose i svakodnevni trkači i sportaši izvan sezone, koje je privukao jedinstveni stil modela. Kao dvadeseta verzija linije, tenisica Nike Air Zoom Structure 20 povezuje elemente prijašnjih stilova kako bi se predstavio najnapredniji dizajn ove linije do sada.

nike air structure

Model Nike Air Zoom Structure 20 dostupan je za muškarce i žene od 29. rujna na Nike.com.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.