Reebok Classic Leather model postao je dio lifestylea i brojnih modnih priča zahvaljujući svom jednostavnom i nenametljivom dizajnu, a ove sezone poziva mlade na slobodu izražavanja

reebok classic leather

Bez sumnje, ovo je doba kada je "nasljeđe" tajna šifra za uspješnu modnu kombinaciju. Milenijalci, ali i sve više neumoljiva generacija Z pretražuju ormare svojih starijih ukućana kako bi za sebe pronašli jedinstveni detalj koji će učiniti da se izdvoje iz mase. Popularni brendovi prepoznaju želju da se "dobro staro" vrati, pa unapređuju legendarne modele i daju im novi sjaj. Upravo to je napravio Reebok kada je službeno najavio novu Classic Leather liniju za jesen i zimu 2022., kojom ovaj svjetski poznat brand jakog sportskog i lifestyle nasljeđa nastavlja unaprjeđivati svoju kultnu siluetu. 

reebok classic leather

Ono što je među odjećom mala crna haljina, to je među tenisicama snježno bijeli Classic Leather. U novom ruhu model ostaje vjeran povijesnom nasljeđu, ali inovativnim materijalima, oblicima, smjelim bojama, kao i funkcionalnim dizajnom, privlači publiku različitih stilova i ukusa. Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

reebok classic leather

Classic Leather SP je dizajniran da bude osnovna tenisica u vašem ormaru koju ćete kombinirati s jeansom ili malo elegantnijim odjevnim komadima. Za sve ljubitelje "smart looka" ovo je pravi izbor. Uz središte potplata lagane kompresije, moderan izgled neće umanjiti udobnost i lagani prozračni osjećaj.

Classic Leather – Make it Yours OG je jednostavan i izvanvremenski Reebok DNA model koji bojama slavi nasljeđe ove nekada čuvene tenisice za trčanje. Klasična crvena, plava i bijela s premium materijalima gornjišta, među kojima su brušena koža i mreža, upadat će u oči gdje god da se pojavite.

Uz mnogobrojne modele izdvajaju se i LX2200, tenisice inspirirane trčanjem, i siluete Classic Leather Legacy AZ, plišani Nylon Sky, kao i unaprijeđeni Classic Leather OG koji će biti dostupan tijekom cijele sezone.

Najnovije Classic Leather modele možete pronaći na Reebok.com kao i u prodajnim objektima Buzz Sneaker Station, Snipes, The Athlete’s Foot.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.