U novoj kolekciji Metamorphosis iz ateljea poznatog sarajevskog dizajnera Arnela Vučića izlazi deset jedinstvenih haute couture komada. Haljine su nastale raznim tehnikama ručnih izrada, što je vremenom postalo DNK samog  branda i dizajnera. Naglasak na teksture i 3D formate je postignut drapiranjem svilene tkanine

arnel vucic atelier

Čitavi komadi su izrađivani rukom, s jako složenim načinima rada te iziskuju i veliku preciznost i veliko vrijeme, kao na primjer golden dress koja se pojavljuje u kolekciji, a sačinjena je od miliun zlatnih perlica u nekoliko slojeva.

arnel vucic atelier

“Moje najveće zadovoljstvo proizilazi iz činjenice da je kolekcija satkana iz ogromne ljubavi prema modi te slavi vječnu ljepotu žene u ovom ili onom obliku. Jer ma kakvu metamorfozu doživjela ženska ljepota je vječna neprolazna i uvijek podjednako interesantna.”, ističe Arnel.

arnel vucic atelier

Kampanja je i ovoga puta osmišljena u suradnji s fotografom Arminom Čolom. Fokus je jednostavno usmjeren na haljine, bez ikakvog bespotrebnog širenja teme ili priče za nadogradnju dojma. Background je karakteristična obala Ramskog jezera.

arnel vucic atelier

arnel vucic atelier

Vizažistica Maja Talović je predložila nude make-up u ovoj priči, želeći spojiti ambijent i haljine, a frizer Ensar Dervišbegović istaknuo je prirodne uvojke i pomalo wild vibe što je konačnom izgledu vizuala dalo posebne note. Ajla Mutapčić je bila model koja je iznijela kolekciju na fantastičan način i posebno je zanimljiva kao novo lice jer se po prvi put pojavljuje u dizajnerskoj kampanji.

arnel vucic atelier

arnel vucic atelier

Collection: Metamorphosis, Arnel Vucic haute couture
Fotografije: Armin Čolo,
Model: Ajla Mutapčić,
Make-up: Maja Talović,
Hair: Ensar Dervišbegović/Hair With Character,
Creative direction: Arnel Vučić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.