Omiljeni domaći dizajnerski brand ELFS od ovoga ljeta upotpunjuje dubrovačku ponudu! Novi ELFS dućan, smješten u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik, u neposrednoj blizini staroga grada i dubrovačkih zidina na ulazu Pile, definitivno će postati nezaobilazna modna oaza

elfs summer store dubrovnik

Nova ELFS sezona prepuna je noviteta, pa su tako nakon uspješno otvorenog prošlogodišnjeg summer shopa na Hvaru, koji nastavlja s radom i ove sezone, ove sezone upotpunili i dubrovačku ponudu te otvorili svoj prvi dućan u Dubrovniku u sklopu hotela Hilton Imperial Dubrovnik, u Ulici Marijana Blažića 2, koji jedinstvena iskustva svojih gostiju stvara od 1897. godine.

elfs summer store dubrovnik

Asortiman je osmišljen kako i priliči destinaciji svjetskoga glasa, pa je ELFS ponuda lepršava, prozračna i ekskluzivna. Kolekcija koju ovaj dućan nudi sastoji se od kupaćih kostima za žene i muškarce, sunčanih naočala, ljetnih majica i košulja te lepršavih haljina.

elfs summer store dubrovnik

"Oduševljeni smo što je renomirani hrvatski dizajnerski dvojac ELFS izabrao upravo nas za lokaciju svog prvog ELFS dućana u Dubrovniku, upotpunjujući time našu ponudu i pokazujući najbolje od oba brenda - kvalitetne hrvatske proizvode, jedinstveno iskustvo te dašak luksuza", poručuju iz Hilton Imperial Dubrovnika.

elfs summer store dubrovnik

Ponuda modnog branda ELFS dostupna je u istoimenim dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Hvaru i Opatiji te putem ELFS WEB SHOPA.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.