Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju od 40 modela za jesensko/zimsku sezonu u kojoj je naglasak, osim na već tradicionalno atraktivnim haljinama, stavljen i na dnevni dio kolekcije. Ručno vezene košulje, prsluci, kaputi, suknje i dnevne haljine novost su koja iznenađuje i veseli, a protkana je tipičnim ALDUK rukopisom. Simetrični krojevi koji laskaju tijelu, udobne tkanine, zanimljiva igra tamnijim koloritom te pomalo viktorijanska inspiracija oznaka su nove kolekcije

alduk jesen zima 2015 2016

Kampanja „Matchmaker" donosi svježi vizualni nastavak i razvoj brenda već sedmu godinu zaredom. Kratke, koktel te duge, večernje haljine učinile su modele s ALDUK etitekom itekako traženima. U ovoj sezoni dolaze u nezaobilaznoj crnoj, bordo, crvenoj, petrolej, plavoj i sivoj boji. Naglasak je na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti, uz materijale kao što su čipka, viskoza, vuna, til i neopren. Ručna dorada, voluminozni rukavi, visoke kragne te detalji od čipke ili vez daju posebnost svakom odjevnom komadu koji ima za cilj ženu učiniti dodatno ženstvenijom i privlačnijom.

alduk jesen zima 2015 2016

alduk jesen zima 2015 2016

„Nova kolekcija je kreativni nastavak na moj radi koji iz sezone u sezonu doživljava osvježenje i razvoj, a čemu se uz mene iznimno vesele i moje klijentice jer zajedno rastemo i sazrijevamo što je doista pravi spoj ili „Matchmaker" kako kolekcija nosi naziv. Uvijek se uvode nove tkanine, krojevi i modeli koji imaju moj dizajnerski pečat i koje slijede modernu, pročišćenu i ženstvenu estetiku brenda." ističe Alduk.

Nova kolekcija već se nalazi u ALDUK showroomu, a prati je vizualno atraktivna modna kampanja. Najbolji hrvatski modni fotografi uvijek su suradnici pri stvaranju ALDUK modnih kampanja, a za ovu je zaslužan talentirani Franjo Matković.

alduk jesen zima 2015 2016

alduk jesen zima 2015 2016

„Snažni vizuali nove kampanje su karakteristika svake moje kolekcije jer oni prenose duh i image branda na kojemu mnogo radimo, stoga za svaku modnu kampanju posebno osmislimo svježu ideju, lokaciju i stil snimanja. Pazimo na svaki detalj, to nas veseli i poslovno raduje, a vrlo značajnu ulogu u tome svemu imaju kreativni i kvalitetni suradnici koji kroz posao postanu i prijatelji." kaže Ivan Alduk.

alduk jesen zima 2015 2016

alduk jesen zima 2015 2016

U prostoru karting arene Zagreb, koji je izvrsno poslužio kao set nove kampanje, modeli Ivana Vukušić i Medina Pašić iz Talia model agencije su izvrsno utjelovile snažne ALDUK žene. Za frizuru i make up je zaslužan uigrani dio tima – Tanja Kuštović za Keune Akademiju i Mihaela Dodić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.