Visoka kakvoća izrade te korištenje vrhunskih materijala kod satova poznatih brendova, koje u svojoj ponudi imaju poznate srebrnarnice Argentum, čine ih nezaobilaznim mjestom kada ste u potrazi za modernim i pouzdanim satovima svjetske kvalitete. Bez obzira koji stil njegujete, hrabrije i odvažnije tipove oduševit će atraktivni modeli predimenzioniranih i robusnih kućišta uz dodatke jakih materijala (poput kože, metala i gume), koji simboliziraju snagu, hrabrost i jačinu. Ako pak težite profinjenijem i nježnijem modnom izričaju, u ponudi je i mnoštvo klasičnih modela upotpunjeno decentnim detaljima kojima ćete teško odoljeti

argentum srebrnarnice girl only satovi

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj omiljeni model ručnog sata Girl Only iz ponude srebrnarnica Argentum - su:

ROMANA BOžIć, RIJEKA

MARIJA RAKULJIć, SLAVONSKI BROD

INES PUžIN, SAMOBOR

Sofisticiranih linija i visoke kvalitete izrade, satovi renomiranih proizvođača podižu svaku modnu kombinaciju uz visoku razinu stilskog kredibiliteta i elegancije, zbog čega su uvijek visoko na listi najtraženijih modnih dodataka. Nepogrešiv dizajn koji odiše luksuzom i nevjerojatna pouzdanost za kojom toliko žudimo ovoga je ljeta utjelovljena u satove koje u svojoj ponudi imaju poznate srebrnarnice Argentum. Među njima je i brend Girl Only sa svojim satovima ženstvenog, trendi i privlačnog dizajna, koji će zaokružiti svaku modnu kombinaciju.

Visoka kvaliteta izrade i korištenje vrhunskih materijala kod satova iz ponude srebrnarnice Argentum, čine je nezaobilaznim mjestom kada ste u potrazi za modernim i pouzdanim satovima svjetske kvalitete. Bez obzira koji stil preferirate, hrabrije i odvažnije tipove oduševit će atraktivni modeli predimenzioniranih i robusnih kućišta uz dodatke jakih materijala (poput kože, metala i gume), koji simboliziraju snagu, hrabrost i jačinu. Ako pak težite profinjenijem modnom izričaju, u ponudi je i mnoštvo klasičnih modela upotpunjeno decentnim detaljima kojima ćete teško odoljeti.

argentum srebrnarnice girl only satovi

Satove Girl Only karakterizira klasičan i ženstven dizajn te na taj način predstavljaju istinski modni dodatak. Imaju 2 godine garancije, njihovo je kućište je od legure mesinga, a poklopac sata napravljen od nehrđajućeg čelika. Mehanizmi su japanska Miyota – Quartz, dok je staklo je mineralno. Dolaze u cijelim dijapazonu prekrasnih elegantnih modela koji nastaju u skladu s najmodernijim svjetskim modnim trendovima.

*Sudjelovanjem u ovoj igri darivanja prihvaćate da vaši podaci budu ustupljeni trećoj strani. U skladu s Uvjetima korištenja portala Femina.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.