Slavni domaći modni dvojac Boudoir, iza kojeg stoje sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, predstavlja novu kolekciju koja odiše njihovim prepoznatljivim estetskim rukopisom - senzualnost, ženstvenost i eteričnost - ponovno su glavne odlike vizuala, ali i kolekcije

boudoir noble leisurely

Iako svoju kolekciju nisu predstavile na pisti ovosezonskog htc Cro A Portera, sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić iz Boudoira, predstavljaju svoju novu kolekciju "Noble Leisurely" kroz novu kampanju, inspiriranu ženom koja višak svoga vremena provodi promišljajući u dokonosti i preispitujući smisao svoga života... Odjevena, naravno, u glamurozne i bakovite haljine s potpisom Boudoira.

boudoir noble leisurely

Kada je i treći leptir sletio, njena koža osjetila je uskovitlani zrak. Prenula se iz svoje magličaste odsutnosti, primjetila da je dan na izmaku, a sva njena promišljanja nestala su sa zamahom krila leptira koji su, ne hajući za njenu melankoliju, potražili novo savršeno spokojno mjesto. Pomilovala je rame, tražeći prah s leptirovih krila i poželjela odletjeti. - stoji u romantičnom opisu nove kampanje dvojca Boudoir.

boudoir noble leisurely

Photo: Mladen Šarić
Boudoir: Morana Saračević & Martina Čičko Karapetrić
Model: Nikolina Rak
Make up: Saša Joković
Hair: Ruža Institut Kerastase
Asistent fotografa: Maja Kljaić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.