Bogatstvo boja i uzoraka nezaobilazni je modni imperativ svake ljetne sezone, zbog čega je i u novoj swimwear kolekciji renomiranog branda Palmers važno mjesto pripalo upravo atraktivnim printevima i neodoljivim kombinacijama vibrantnih tonova. Kroz linije kupaćih kostima Tropical Sunset, Tropical Stripe i Tangerine Juice, Palmers predstavlja kreativan mix upečatljivih motiva koji će vas ovo ljeto pretvoriti u kraljicu svake plaže

palmers kupaci kostimi ljeto 2016

Lider na tržištu donjeg rublja novom je kolekcijom iznovao opravdao kultni status koji je stekao zahvaljujući besprijekornom povezivanju funkcionalnosti i estetike, uz nezaobilazne inovacije koje su i ove sezone ključan element trendy modela.

palmers kupaci kostimi ljeto 2016

palmers kupaci kostimi ljeto 2016

Ikone za nadolazeću ljetnu sezonu su bikiniji koji se mogu nositi na obje strane, u skladu s motom: dva za cijenu jednoga! Tropical Sunset modeli svojom će vam svestranošću omogućiti raznolikost na partyju uz bazen ili na plaži – dok je cvjetna rapsodija nadahnuta tropima interpretirana na originalan način kao pravo umjetničko djelo, druga strana ovog must have modela u morski plavoj nijansi klasika je s kojom ne možete pogriješiti. U liniji Tropical Stripe glavna je uloga pripala vječnim prugicama koje su aplicirane na različite načine, od dekoracije na rubovima, preko šarmantne podstave donjeg dijela kupaćeg kostima, do sveobuhvatnog printa koji ne može proći nezamijećeno. Tangerine Juice linija osvojit će sve poklonike color block modela koji su prošle godine suvereno vladali ljetnom modnom scenom, a ove se godine vraćaju u velikom stilu uz nova kreativna rješenja.

palmers kupaci kostimi ljeto 2016

Uz Lotus inovaciju zahvaljujući kojoj kupaći kostimi sporije apsorbiraju vodu i tako se brže suše, savršena forma i neusporediva udobnost nošenja Palmers kupaćih kostima i ovo će ih ljeto učiniti nezaobilaznim dijelom svake ljetne garderobe.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.