Nakon uspješne druge samostalne modne revije poznata hrvatska dizajnerica Ivana Jurić predstavlja svoj lookbook u kojemu dominiraju predivne, ženstvene haljine koje s puno stila ističu najbolje na ženskom tijelu  

ivana juric design haljine 2022

Nakon što su brojni poznati uživali u modnoj reviji Ivane Jurić ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, ova dizajnerica predstavlja lookbook svoje nove kolekcije. U vrlo stylish, ljetnoj kolekciji dominiraju prozračne lanene haljine s upečatljivim srebrno zlatnim detaljima.

ivana juric design haljine 2022

Kolekciju nadopunjuju i viskozne haljine jarkih boja poput narančaste, žute i boje pistacija. U svečanim varijantama dominira perje te elegantne i chic haljine sa šljokicama. Detalj bez kojeg se neće moći ove sezone je raskošno perje u različitim bojama. Odlično izgleda u svečanim varijantama u kombinaciji sa satenom, ali i u ležernoj dnevnoj kombinaciji s prirodnim materijalima poput pamuka.

ivana juric design haljine 2022

"Inspiraciju za kolekciju pronalazim svuda, a kako u slobodno vrijeme volim putovati svijetom, tako su me ovoga puta nadahnule ulice Milana. Najjači aduti modnog brenda Ivana Jurić Design za kolekciju proljeće-ljeto su odabir prirodnih materijala, autentičnost,  odvažnost, senzualnost i boje. Dok se sa dijelom kolekcije igra na provjereno, ostatak kolekcije slavi različitost i novu dizajnersku eru", ističe dizajnerica Ivana Jurić.

ivana juric design haljine 2022

ivana juric design haljine 2022

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.