Mini kolekcija vjenčanih i svečanih haljina obožavanog modnog brenda Mihano Momosa dostupna je na mladenkama omiljenoj adresi u centru grada, u zagrebačkom salonu vjenčanica i večernjih haljina I DO weddings, a sigurni smo da će inovativni modeli oduševiti sve trentsetterice 

Vlasnica salona Jasna Matok kaže kako je izrazito ponosna što je uspjela dovesti megapopularne kreacije Mihano Momosa u naš glavni grad...

mihano momosa zagreb

"Smatram da brend poput Mihana Momose treba biti dostupan u Zagrebu. Uvijek osluškujem želje klijentica, a nakon puno godina iskustva i rada s budućim mladenkama, i onima koje traže haljinu za neku drugu prigodu, vidim da u Hrvatskoj postoji veliki interes za high-end brendove. Mihano će sigurno pronaći mjesto među našim modno osviještenim djevojkama i jedva čekam vidjeti gdje će nas ova divna suradnja dovesti", kaže Jasna Matok.

mihano momosa cijela1 (1)_1

Asimetrični dizajn i 3D ukrasi čine ovu kolekciju posebnom, a svaki model odiše određenom simbolikom. Lajtmotiv su cvjetovi i perje, a predivne vibrantne boje pričaju snažnu priču o različitim aspektima ženske osobnosti. 

mihano momosa zagreb

Modeli iz kolekcije bit će dostupni isključivo za prodaju, a svaka mladenka koja se želi istaknuti vjenčanim look-om zasigurno će pronaći nešto za sebe. Djevojke i žene koje traže posebnu haljinu za neku drugu prigodu, moći će birati između nekoliko atraktivnih modela različitih boja, duljina i krojeva. 

mihano momosa zagreb

"Sigurne smo da će ovi očaravajući krojevi pobuditi veliki interes naših klijentica i veselimo se stvaranju novih uspomena uz nove, posebne haljine", kažu iz I DO weddings. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.