Nakon limited edition survival kit / stay @ home kolekcije, koja je u najzahtjevnijim vremenima ostvarila veliki uspjeh među ljubiteljicama hrvatske mode, nagrađivana dizajnerica Ogi Antunac odlučila nas je još jednom uvesti i provesti kroz svoj svijet mode i stila u kojem  je bitno, kako samo kaže, učiniti nešto kreativno baš svaki dan

link by ogi

Modeli koje donosi Link u neku ruku diktiraju tempo cijele kampanje koja uz snažan prvi dojam ostavlja i jedan opušten, nenametljiv after taste toliko specifičan za ovaj brand. Inovacije koje nam svaki put predstavlja Ogi nisu izostale ni sada. Kroz reciklirane materijale koji su korišteni za it komade kampanje kao što su baloneri dizajnerica se na sebi svojstven način pozabavila i gorućim problemom današnjice, a to je održivost u modi i dizajnu.

link by ogi

Htjela sam još jednom pokazati svoje vizije modnog svijeta oko nas u ovim malo kompliciranim vremena u kojima se nalazimo. Nakon zadnje capsule kolekcije, kojom smo pokrenuli naš webshop, shvatila sam kako je došlo vrijeme da u svoju svakodnevicu unesemo dašak Link elegancije koja će vjerujem pristajati svima i koja će nas natjerati da se pomaknemo s mjesta i krenemo hrabro u novo normalno ispred nas. Kao i svaka kolekcija dosad i ova je napravljena za žene od žene u jednom modernom, jedinstvenom i opuštenom tonu. Ideja je bila polako, ali sigurno približiti se održivom načinu poslovanja kroz naše materijale i naravno kroz naš dizajn. Volim vjerovati kako je upravo naš dizajn nešto s čime smo započeli cijelu ovu ideju jer od samih početaka kreiramo nešto što se ne mijenja kroz sezone već je nosivo iz godine u godinu. Upravo tom idejom vodila sam se i kada sam stvarala ovu kolekciju, izjavila je modna dizajnerica Ogi Antunac.

link by ogi

U više od 10 godina postojanja Link by Ogi okupio je oko sebe vjernu publiku koja se svakom kolekcijom širi i od ovog branda stvara nezaobilazan modni imperativ u Hrvatskoj, a i izvan nje. Inovativne balonere, majice s printom, upečatljive košulje i hlače iz nove kolekcije možete već danas pronaći na https://link-by-ogi.com/hr gdje, osim ove, možete pronaći i druge capsule kolekcije kojih će, kako sama dizajnerica najavljuje, uskoro biti i još.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.