Dolaskom toplih sunčanih dana, baš kao i priroda, mijenja se naša garderoba, a želja za osvježenjem ormara ide ukorak s brojnim slavljima, ali i neobaveznim druženjima... Diana Viljevac, dizajnerica bez čijih haljina žene ne mogu zamisliti važne prigode, i za ovu je sezonu pripremila kolekciju koja plijeni pažnju kreativnošću, ali i vrhunskom izvedbom

diana viljevac proljece i ljeto 2024

U elegantnoj minimalističkoj proljetnoj kolekciji dizajnerice Diane Viljevac, poznate po izrazito ženstvenim kreacijama, možete pronaći lepršave haljine od mnogima omiljene ljetne tkanine - viskoze, osvježene ženstvenim, nježnim koloritom i dizajnom koji odiše prepoznatljivim potpisom, a istovremeno je potpuno drugačiji od svih haljina iz prošlih kolekcija.

diana viljevac proljece i ljeto 2024

Neke od haljina osvježene su samo senzualnim prorezima pa i u tamnim bojama postižu dinamičan izgled, dok je dio kolekcije prožet jednostavnom elegancijom dodatno naglašen naborima i formom koja naglašava figuru. Zaokret se događa kroz modele jednostavne siluete, ali dinamičnih boja, a u pitanju su uglavnom duge haljine, savršene za ljetna vjenčanja. Ipak, u kolekciji dominiraju midi haljine, a složit ćete se da je upravo midi, idealna dužine za sve dnevne i večernje prigode.

diana viljevac proljece i ljeto 2024

Vrhunac ove divne kolekcije su haljine s ručno izrađenim ukrasima, besprijekorno odrađenog dizajna kako bi se istaknula ženstvenost i detaljima koji svakoj dami koja je odjene daje specifičan modni identitet.

diana viljevac proljece i ljeto 2024

Kod odabira boja, Viljevac ostaje vjerna monokromatskoj harmoniji po kojoj je prepoznatljiva, jer vjeruje da takav pristup ženama daje mogućnost vrlo malim intervencijama u vidu modnih dodataka pretvoriti kreaciju iz nevjerojatno elegantne u onu koja je nosiva u svakodnevnim prilikama.

diana viljevac proljece i ljeto 2024

Posebno mjesto u kolekciji zasigurno zauzimaju i statement modeli, koji uz suptilnu pomoć ručno rađenih detalja, haljine pretvaraju u mala umjetnička djela. I u proljetno/ljetnoj kolekciji Dijane Viljevac, korištena je mnogima omiljena čipka, ali i dodaci od romantičnog tila i jedno posebno iznenađenje – mini haljina podcrtana vintage notama, a oplemenjena raskošnim cvjetnim uzorkom.

diana viljevac proljece i ljeto 2024

Dodatno se inspirirati za predstojeću sezonu možete u salonu Dijane Viljevac u Dežmanovoj 4, na web shopu www.dianaviljevac.com te na društvenim mrežama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.