Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili nešto raskošnijeg stila, nova kolekcija nakita omiljenog modnog branda ELFS pod nazivom Srce donosi komade koji će upotpuniti svaki outfit

elfs kolekcija nakita srce

Izrađena od vrhunskih materijala, čelika i cink legure s pozlatom, kolekcija omiljenog modnog branda ELFS pod nazivom Srce sadrži ogrlice, naušnice i prstenje, a najzanimljiviji detalj su privjesci s prepoznatljivim ELFS srcem što ove komade ujedno čini i idealnim poklonom za Valentinovo.

elfs kolekcija nakita srce

Bilo da poklanjate sebi ili drugima, nova kolekcija nakita donosi statement komade za one koji vole da nakit vodi glavnu ulogu u odjevnoj kombinaciji, a za sve ljubitelje minimalizma, efektne ogrlice s privjescima odlično će upotpuniti senzualne i jednostavne modne kombinacije. 

elfs kolekcija nakita srce

Nakit oduvijek kroz povijest, uz stilističku, ima i emotivnu ulogu i to je jedan od najintimnijih komada koje ponekad želimo sakriti, blizu srcu, ispod majice ili košulje, a nekad ga želimo otkriti i pokazati. Ovaj izraz stila, emocije, snage i moći nosi se uvijek, a čuva se dugo i bez obzira na trendove ne gubi na vrijednosti i na stilskoj prepoznatljivosti. 

elfs kolekcija nakita srce

"Naša je kolekcija nakita idealna za sve kombinacije. ELFS djevojke i žene kombiniraju ove komade s našim haljinama, majicama i vestama, a često ih nose cool i odvažno s jednostavnim casual hoodicama kad žele svakodnevnoj kombinaciji dati ženstven i chic izgled. Svaki komad se može nositi i kombinirati zasebno, a za posebne prigode savršeno se mogu nositi kompleti koje čine ogrlica, prsten i naušnice s prepoznatljivim detaljima precizne fine izrade koji ostavljaju jako elegantan i glamurozan dojam", istaknuli su dizajneri modnog branda ELFS Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. 

elfs kolekcija nakita srce

Boja zlata je ove sezone veliki hit jer daje snagu i moć i efektno djeluje s jednostavnijim proljetno/zimskim kombinacijama, a odlično se nosi i s  monokromatskim i s višebojnim outfitima jer zlato je boja čiji sjaj ne blijedi.

elfs kolekcija nakita srce

Ljubiteljice nakita znaju kako se dobri komadi nakita nose godinama i uvijek imaju poseban značaj u njihovoj garderobi. Zato je nova kolekcija nakita idealna za svakodnevne kombinacije kao i za posebne lookove kad želite zablistati. Ako je suditi po novoj ELFS kolekciji nakita, vrijeme je za upečatljive komade i romantične dodatke. 

elfs kolekcija nakita srce

Nova kolekcija nakita dostupna je u svim ELFS prodajnim mjestima kao i na webshopu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.