Najpoznatiji hrvatski eco friendly brand Lunilou ovu hladnu sezonu započinje toplim i mekanim novim modelima za najmlađe. Mala, ali kreativna radionica snova i ovaj put nas je oduševila predivnim komadima dizajniranima posebno za novorođenčad. Lunilou i u ovoj kolekciji primjenjuje minimalistički dizajn, kvalitetne materijale i misiju koja uz vas brine i o okolišu oko vas

lunilou newborn edition

Hrvatska poduzetnica Izabel Kovačić već nekoliko godina uspješno vodi najpoznatiji hrvatski dječji brand Lunilou ostajući uvijek vjerna svom stilskom potpisu i eco friendly viziji i misiji. Sjajna ideja o odjeći koja je izrađena od 100% organskog pamuka te je istovremeno nježna prema osjetljivoj koži i dobra za okoliš, ubrzo je pretvorena u sada već prepoznatljivi brand koji je obožavatelje stekao i izvan granica Hrvatske.

lunilou newborn edition

Nova kolekcija osmišljena je posebno za novorođenčad pa se tako u njoj mogu naći bodiji, pidžame i neodoljivi modni dodaci za bebe u nježnim bojama i printevima inspiriranim prirodom. Izabel je mlada majka pa je posebno uživala u stvaranju ove kolekcije. 

lunilou newborn edition

S našom novom Lunilou kolekcijom za novorođenčad dobili smo proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe beba ali i koji će zadovoljiti visoke kriterije mladih roditelja. Naši bodiji prilagođeni su bebama kako bi njihovi mali pokreti bili neometani ali isto tako prilagođeni su i roditeljima kako bi oblačenje njihovih najmanjih bilo opušteno i bezbrižno. Organski pamuk koji koristimo nježan je za osjetljivu bebinu kožu i dovoljno prozračan kako ne bi izazvao iritaciju. Kako bi postigli savršeno pristajanje od prvih dana bebinog života, veličine u ovoj kolekciji kreću od broja 50", objasnila je Izabel Kovačić.

lunilou newborn edition

Lunilou se zalaže za održivost i očuvanje okoliša i kroz svoje bezvremenske komade koji su certificirani pod Global Organic Textile certifikat GOTS, a ideja je da se odjeća prenosi s koljena na koljeno.

lunilou newborn edition

"Kvaliteta organskog pamuka omogućuje da se naša odjeća često nosi u nekoliko generacija, što mi je posebno drago, jer je i moja majka sačuvala pamučne bodije koje danas moj sin nosi. Moja vizija za Lunilou je ne samo stvoriti održivi brend, već i održivi način života. Kao i u dosadašnjim kolekcijama, u proizvodnji newborn edition kolekcije od prve niti do gotovog artikla koristili smo isključivo ekološki prihvatljive tehnologije", dodala je Izabel.

Newborn kolekcija dostupna je na www.lunilou.com i u showroomu u Ilici 26 u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.