Iza novog modnog portala Marla-design.com stoji dizajnerica Nives Stepinac-Grgurić koja je svojim stručnim i zanimljivim tekstovima već zadobila povjerenje velikog broja čitatelja koji je redovito prate na njezinom poznatom blogu

modni portal marla

Novi web portal Marla-design.com donosi zanimljive i korisne informacije iz područja dizajna i stajlinga te prati aktualne modne trendove u Hrvatskoj i inozemstvu. Autorica portala, dizajnerica Nives Stepinac-Grgurić svojim stručnim i zanimljivim tekstovima zadobila je povjerenje velikog broja čitatelja koji je redovito prate na njezinom blogu, a također je nagrađena kao blogerica tjedna i dana na bloger.hr-u. Njen modni brand Marla utemeljen je 2006. i objedinjuje autorske kolekcije nakita, odjeće, modnih dodataka, brižljivo kreiranih i izrađenih u dizajn studiju Nives Stepinac-Grgurić.

Nakon diplome na zagrebačkom TTF-u, na smjeru projektiranje i dizajn, Nives se usavršavala u tekstilnoj i odjevnoj industriji ali je svoj nemirni stvaralački duh smirila tek u vlastitoj proizvodnji unikata daleko od velikih serija i kalupa. Nives Stepinac - Grgurić popisuje sve kolekcije Marla, a do 2009. tržištu su predstavljene četiri sezonske kolekcije odjeće koje su ponudile autoričinu viziju svjetskih trendova, ali i vlastiti modni rukopis temeljen na jednostavnim linijama i rafiniranim detaljima. Kolekcije su popraćene prigodnim modnim dodacima - nakitom, remenjem, torbama, vezenim stolama i oslikanim šalovima.

Kada piše o modi na svom web portalu, Nives jako dobro zna o čemu govori, što izlazi kroz sve pore njenih tekstova, savjeta, izbora trendova... Vjerujemo da ćete kod nje naći zanimljive ideje i inspiraciju za svježe modne igre.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.