Vodeći modni novinari i urednici u ekskluzivnom showroomu imali su priliku pogledati kultnu Napapijri Authentic liniju. Napapijri je još jednu sezonu uspješno prikazao pustolovni duh branda, unaprijeđen inovativnim tkaninama i urbanim dizajnom. Zimska modna priča, zahvaljujući ekskuzivnom prikazu ključnih odjevnih komada za predstojeću hladnu sezonu, ispričana je na karakterističan Napapijri avanturistički način, rekreirajući zabačena alpska sela, neprekidne hladne obzore i snijeg u centru Zagreba

napapijri authentic

Kvalitetni materijali, high-tech i žakard tkanine kombinirane s toplom vunom, idealan su odabir za nadolazeću hladnu zimu. Uzorci ledenih kristala, vode i snježnih pahulja idiličnu snježnu sliku čine potpunom. Kolekcija za skijanje pruža tehničku potporu vašem tijelu te osigurava potpunu slobodu kretanja na strmim padinama. Funkcionalnost i sloboda pokreta glavne su odlike ove kolekcije, međutim to ne znači da se morate odreći profinjenog izgleda jer Napapijri žena spaja eleganciju i udobnost te tako postaje kraljicom snježnih planina.

napapijri authentic

napapijri authentic

napapijri authentic

napapijri authentic

napapijri authentic

napapijri authentic

napapijri authentic

Napapijri Authentic kolekcija za muškarce dolazi u sofisticiranim tonovima plave i sive s primjesama narančaste i crvene. Jakne i hlače inspirirane sjeverom, odličan su izbor za hladne dane. Ključne komade kolekcije odlikuju kvalitetni materijali koji su upotpunjeni toplom podstavom thermofiber koja je dostupna u više uzoraka. Odlična tehnička izvedba glavna je prednost kolekcije za skijanje. Napapijri muškarac želi udobnu i ergonomski oblikovanu odjeću koja ne sputava njegove pokrete. Skidoo Expedition linija utjelovljuje nasljeđe branda, vjerno prikazujući priču o istraživanju, putovanju i avanturama istinskog Napapijri muškarca.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.