Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir više od 50 prekrasnih modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju

alduk vjencanice

Nakon što nas je početkom veljače očarao novom, neočekivanom i minimalističkom bridal kampanjom u crno-bijelom tonu i tamnoputim modelom koji je naglasak stavio na izazovne siluete, moderne tkanine te vrhunsku izradu i dizajn, poznati modni dizajner Ivan Alduk otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo umjetničke atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš.

alduk vjencanice

"Svrha modne kampanje je bila na umjetnički način prikazati vizualni identitet Alduk vjenčanica te javnosti prenijeti poruku kako je kolekcija gotova i dostupna za isprobavanje i naručivanje u našem showroomu. U novom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja obzirom da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo", izjavio je Ivan.

alduk vjencanice

Aktualna kolekcija sastoji se od 20 modela, a bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku. Novost su i posebne, netipične bridal tkanine 3D strukture ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva. Mješavina klasičnog, modernog i neobičnog u slučaju Alduk vjenčanica izgleda jako svježe i primamljivo.

alduk vjencanice

Ove dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu - tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. Individualnim pristupom na probama, koje se u Alduk showroomu ne naplaćuju i potrebno ih je rezervirati unaprijed na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža brenda, Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru. Alduk vjenčanice se izrađuju prema mjerama, a potrebno ih je naručiti tri do četri mjeseca prije datuma vjenčanja uz cijenu od 7 do 10 tisuća kuna.

alduk vjencanice

alduk vjencanice

alduk vjencanice

alduk vjencanice

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.