Objavljena je nova H&M dizajnerska suradnja i to s Giambattistom Vallijem, vrsnim poznavateljem ljepote i sofisticiranosti, kraljem visoke mode. Ova uzbudljiva novost objavljena je na amfAR gala večeri u Cannesu kojoj su prisustvovali Giambattista Valli i H&M Creative Advisor Ann-Sofie Johansson, koji su prošetali crvenim tepihom zajedno s Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiarom Ferragni, H.E.R.-om, Biancom Brandolini d’Adda i Ross Lynch

giambattista valli x hm

Zvijede su bile odjevene u glamurozne must-have odjevne kombinacije iz neponovljive limited-edition predkolekcije u sklopu Giambattista Valli x H&M suradnje. Obožavatelji mode po prvi put mogu uživati u kolekciji proizašloj iz dizajnerske suradnje neposredno nakon njezinog predstavljanja (ili barem gotovo neposredno!), jer će prekrasne kombinacije s crvenog tepiha biti dostupne u odabranim trgovinama i na hm.com već od 25. svibnja. Glavna kolekcija nastala u sklopu dizajnerske suradnje Giambattista Valli x H&M bit će lansirana širom svijeta 7. studenog 2019.

giambattista valli x hm

„Jako sam uzbuđen u vezi ove suradnje: H&M mi je ukazao priliku da znatno široj publici predstavim svoju viziju stila i veličanja ljepote. Cilj je podijeliti moju ljubav prema ljepoti, sudjelovati u „trenucima sreće” mnogih ljudi, te u konačnici doprinijeti i stvaranju ljubavnih priča širom svijeta.”, ističe Giambattista Valli.

„Presretni smo što možemo surađivati s dizajnerom kao što je Giambattista Valli. On je neupitni gospodar visoke mode, s posebno istaknutim darom za nezaboravne siluete. Prilika za približavanje njegovog prepoznatljivog stila našim kupcima pravo je ostvarenje sna. Jedva čekamo vidjeti njihove reakcije na ovu prekrasnu kolekciju.”, naglašava Ann-Sofie Johansson, H&M Creative Advisor.

giambattista valli x hm

Rođen i odrastao u Rimu, Giambattista Valli lansirao je modnu liniju pod svojim imenom u Parizu 2005. godine. Njegov svijet sada obuhvaća ne samo visoku modu, već i ready-to-wear odjevne predmete i modne dodatke. Suradnja s H&M-om prva je vrsta takve suradnje za Vallija te ujedno za njega predstavlja i prvi iskorak kada je u pitanju muška odjeća.

Ograničena pred-kolekcija u sklopu dizajnerske suradnje Giambattista Valli x H&M bit će dostupna u 12 odabranih H&M trgovina širom svijeta i na hm.com od 25. svibnja. Fantastični odjevni predmeti iz ove kolekcije obožavateljima mode daju tek manji uvid u uzbudljivu suradnju prepunu stilskih zaokreta i zadivljujućih rješenja.

giambattista valli x hm

Glavna kolekcija bit će lansirana širom svijeta na dan 7. studenog 2019. godine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.