Air Max gležnjače savršen su spoj novih detalja koji ih čine idealnom zimskom obućom te prepoznatljivih obilježja Air Max tenisica koja ih već dvadeset godina čine legendarnima

nike air max

Manje je više. Ali, ne i ove zime. Barem kada je riječ o Nikeu koji je legendarne Air Max tenisice pretvorio u gležnjače i učinio ih idealnom obućom i u najnezgodnijim zimskim uvjetima. Dok su se dosadašnjih godina, čim bi nastupila zima, tenisice Air Max stavljale na dno polica u ormaru, ove zime one postaju prvi odabir mnogih svojih ljubitelja. Ipak, upravo je njihov redizajn bio najveći izazov za Nikeove dizajnere. Jer, teško je bilo zamisliti bilo kakve veće promjene na modelu koji je u dvadeset godina svog postojanja postao prepoznatljiv diljem svijeta.

nike air max

Najvažnije je bilo zadržati njihovu autentičnost, ne mijenjati njihove osnovne linije i detalje. Zapravo, promjene su svedene na minimum i dodani su točno oni detalji koji tenisicu pretvaraju u gležnjaču. Nepropusan i znatno deblji gornji dio gležnjača u kombinaciji s podebljanim jezikom i potplatom, prilagođenim svim zimskim uvjetima čine Air Max gležnjače idealnom obućom za zimu. Istovremeno, gležnjače su zadržale neke prepoznatljive detalje karakteristične za Air Max tenisice kao što su veliki Nike logo na stražnjem dijelu ili jastučići sa zrakom unutar potplata. Sa svim tim detaljima, rođene su Air Max 1 gležnjače – legendarne tenisice s dugom povijesti savršeno upotpunjene detaljima koje ih čine idealnom obućom za zimu.

AIR MAX 90 muške gležnjače iz kolekcije Holiday 2014 dolaze u tamnosmeđoj boji, dok su AIR MAX 1 gležnjače dizajnirane za pripadnice ljepšega spola i privlače pažnju nježnim bojama i metalnim odsjajem. Cijena gležnjača je 1.399 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.