Jednostavni, pročišćeni modeli koji prate liniju tijela ili pak oni raskošni, vezeni i efektni - kratak je to pregled nove Alduk kolekcije vjenčanica

alduk vjencanice proljece 2017

"Ovom kolekcijom htio smo odati počast i pokazati divljenje prema svim onim ljubavnim pričama kojih smo moj tim i ja bili dio te svim onim ljubavnim pričama koje nas tek očekuju. Divimo se hrabrosti svih koji u današnje vrijeme prepuno ružnih događaja i negativnih utjecaja skupe sve pozitivne emocije i odluče ih podijeliti sa svojim najbližima, a i s nama koji smo ovdje kako bismo nadopunili taj jedinstveni trenutak - vjenčanje.", izjavio je Ivan.

alduk vjencanice proljece 2017

alduk vjencanice proljece 2017

“Baš kao što bi ljubav i trebala biti jednostavna, oslobodio sam svoje vjenčanice nepotrebnog kiča i ostavio jednostavnu eleganciju i mirnoću materijala koji se u skladu s delikatnom čipkom i vezom savršeno nadopunjuje s udobnošću nošenja ALDUK vjenčanica.
Uz pomno odabrane materijale te ručne dorade potpuno zadovoljstvo budućih mladenki jamčimo i unikatnošću svake vjenčanice koja se ostvaruje uz detaljne dogovore i probe. Sretni smo kad vidimo da još ima ljudi koji ostaju nepokolebani tuđim zabranama i zaokretima u tišini te ostaju vjerni svojim emocijama i idejama kako je ljubav jedina stvar kojoj treba pristupiti potpuno iskreno i jasno, baš kao bijelo na crno.", zaključuje Alduk.

alduk vjencanice proljece 2017

alduk vjencanice proljece 2017

Novi Alduk Bridal lookbook snimio je poznati fotograf i dugogodišnji suradnik Šime Eškinja koji je jednostavnom, geometrijskom kulisom naglasio ljepotu manekenke Ane Vukelić iz Talia Model agencije, modernost nakita Zlatarnice Glasnović te samih Alduk vjenčanica. Jasmina Salo iz Keune Akademije je napravila efektnu frizuru u obliku krune, a Mihaela Dodić se pobrinula za decentan i prikladan make-up.

alduk vjencanice proljece 2017

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.