Dizajnerske vjenčanice sjajnog Ivana Alduka postale su sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu – tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. Dvadeset i četri nova modela predstavljena u predivnom lookbooku zasigurno će naći važno mjesto u najvažnijim životnim trenucima žena koje se spremaju ove godine uploviti u bračnu luku

ivan alduk lookbook vjencanice 2021

Bez obzira na izvanredne situacije koje su nas prethodnu godinu i početak ove  izbacile iz uobičajenog obrasca življenja i stvaranja, modni dizajner Ivan Alduk se čvrsto drži modnog rasporeda predstavljanja svojih kolekcija. Nakon nove modne kampanje vjenčanica prošlog mjeseca, sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere.

ivan alduk lookbook vjencanice 2021

"Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno izražavanje i prenošenje vizualne poruke javnosti, a ovoga puta smo naglasak stavili na neraskidivi spoj umjetnosti i mode koje se vrlo češto isprepleću. Dok modna kampanja priča priču i vizualno se poigrava, lookbook kojeg upravo predstavljamo sav naglasak stavlja na nove modele vjenčanica i njihov dizajn. Za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s novim modelima naših vjenčanica, isprobati nekoliko različitih stilova te otkriti onaj u kojemu se najviše pronalaze, a mi ćemo im rado pomoći na tome putu”, izjavio je Ivan.

ivan alduk lookbook vjencanice 2021

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće, čini zbir od preko pedeset modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela, sirena krojevima koji su ove godine postali lagani hit, a novost su i prorezi na vjenčanicama, korzeti, spuštena ramena i poigravanje teksturama. Vjenčanice A siluete su izuzetno prozračne, lagane te čest izbor budućih mladenki, a s obzirom na to da pravila nema i da se svaki model izrađuje prema mjerama klijentice uz potrebnu prilagodbu, savjetujemo dogovaranje termina i isprobavanje u društvu najbližih koji poznaju vas i vaš modni ukus. 

ivan alduk lookbook vjencanice 2021

Individualnim pristupom na probama u jednom od najljepših dizajnerskih dućana na ovim prostorima koji se nalazi na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu, dizajner i njegov tim će vam pomoći u potrazi za idealnom vjenčanicom. Termin je potrebno rezervirati unaprijed na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža brenda.  Alduk vjenčanice se izrađuju isključivo prema mjerama, ne postoji mogućnost najma već isključivo kupnje, a potrebno ih je naručiti dva do tri mjeseca prije datuma vjenčanja uz cijenu od 7 do 10 tisuća kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.