Svake sezone zagrebački bon ton store & gallery predstavi barem po jedan odličan novi brend, a za sezonu jesen zima to je belgijski Essentiel Antwerp, brend koji se u relativno kratkom vremenu razvio u jedan od najuspješnijih komercijalnih brendova iz Belgije

pletivo

Njihov strastven pristup modi rezultira razigranim kolekcijama koje pršte pozitivnom energijom i šarmantnim detaljima uvijek vrhunske izrade i kvalitetnih materijala. Upravo zato, Essentiel Antwerp je jedan od vodećih brendova kad je u pitanju pristupačna suvremena moda s dozom luksuza koju se može naći u vodećim svjetskim shopping destinacijama kao što su Galerie Laffayette u Parizu i Harvey Nichols u Londonu. Danas Essentiel Antwerp slovi za osvježavajući i nekonvencionalan, ali i vrlo nosiv brend.

pletivo

pletivo

Komade iz kolekcije koja je ovih dana stigla u bon ton store & gallery prve je zagrebačkim ulicama prošetala prelijepa Dina Dragija. Udobni pleteni puloveri i kardigani u kombinaciji s odličnim jeansom i jaknom od umjetnog krzna u boji pudera te haljine i tunike jakih printeva mogu se pronaći u Preradovićevoj 34 u Zagrebu.

pletivo

pletivo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.