Od najranijih vremena Mjesec je svojim prisustvom na nebu privlačio pažnju i golicao maštu ljudi. Osim što su mu se pripisivala različita mistična i nadnaravna značenja, često je bio objašnjenje za sve što se nije moglo objasniti prirodnim razlozima. Upravo je mjesečeva mističnost dovela do kreiranja neobičnih FREYWILLE Luna Piena naušnica i privjeska

freywille_nakit_cijela

Privlačnost Mjeseca ni danas nije umanjena. Iako su brojna pitanja o njegovim utjecajima još nerazjašnjenja, sigurno je da nas promatranje Mjeseca i njegovih mijena podsjeća na krug života. Kao i život, Mjesec prolazi kroz  stalne promijene. Puni Mjesec se može promatrati kao savršen krug, a od davnina je simbol za harmoniju i jedinstvo.                   

Nadahnuti ljudskom fascinacijom Mjesecom, FREYWILLE umjetnici kreirali su novi neobičan oblik naušnica Luna Piena koje savršeno nadopunjuju istoimeni FREYWILLE  privjesak, a zajedno nalikuju različitim fazama Mjesečevih mijena. Asimetričan, lagano savijen izgled naušnica privlači neodoljivo kolorističnim dizajnom pečenog emajla i omogućuje višestruke kombinacije prilikom njihovog nošenja. Svaka od naušnica jednog nerazdvojnog para podsjeća na polovicu kruga koji simbolizira put ka jedinstvu.

freywille_nakit_cijela1

Nove FREYWILLE naušnice Luna Piena dostupne su već u zagrebačkom FREYWILLE butiku, Preradovićeva 2.  Dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete saznati na FREYWILLE Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  ili  Facebook stranici Freywille Zagreb.

freywille_nakit_cijela2

freywille_nakit_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.