Na otvorenju ekskluzivnog MAX MARA storea, na novoj lokaciji u središtu Zagreba, poznati talijanski brend prikazao je modnom revijom najnovije trendove u sezoni jesen/zima 2016. Ljubiteljice jednog od najuspješnijih talijanskih brendova u povijesti mode od sada mogu uživati u novootvorenom prostoru koji se prostire na dvije etaže te na više od 300 m2 prodajnog i izložbenog prostora

max mara store zagreb

Talijanski brend MAX MARA sinoć je pokazao kako nas u 2016. očekuju modni trendovi poput camel boje, punk stila, tartana, sjaja i novih dužina. Light motiv svečanog otvorenja bio je kaput 101801 s dvorednim kopčanjem, najpoznatiji i najprodavaniji komad svih vremena u povijesti Max Mare. Njegova apsolutna jednostavnost, bezvremenska elegancija i savršenstvo u proporcijama, ostale su netaknute od 1981. do danas, a svi ovi detalji pridonijeli su tome da kaput 101801 u svijetu mode smatraju ikonom stila. Izrađen je od najelegantnijih materijala poput beaver kašmira, devine dlake i vune. U cijelosti je proizveden u tvornici San Maurizio u talijanskoj regiji Emilia, a za njegovu proizvodnju potrebno je točno 168 minuta, pri čemu se cijeli niz detalja šiva ručno.

max mara store

Max Mara kaput 101801 savršen pristaje uz bilo koju kombinaciju te time povećava vrijednost stila svake žene. Kombiniran s različitim stilovima, sinoć je pokazao da savršeno pristaje svim tipovima žena te da se može interpretirati na bezbroj načina. Kao predmet brojnih izložbi, bio je interpretiran od mnogih afirmiranih umjetnika te je stoga smatran pravim umjetničkim djelom. Jedinstven je, moderan i suvremen, stoga je u ovogodišnjoj sezoni jesen/zime 2016. Max Mara odlučila proslaviti njegov veliki povratak.

max mara

Mirna Medaković Stepinac i Amar Bukvić

max mara

Kristina Krepela

max mara

Ivana Nola

max mara

Tihana Harapin Zalepugin

Svečanom otvorenju na ekskluzivnoj lokaciji prisustvovale su brojne osobe iz poslovnog i showbusiness svijeta; Mirna Medaković Stepinac, Kristina Krepela, Amar Bukvić, Tihana Harapin Zalepugin, Iris Androšević Pinjuh, Ivana Šundov, Ivica Skoko, Nela Kocsis, Ivana Nola i brojni drugi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.