Početak prosinca je već tradicionalno rezerviran za modne priče i kolekcije s blagdanskim prizvukom, a poznati i uspješni hrvatski modni dizajner Ivan Alduk već petu godinu za redom predstavlja posebnu "Holiday" kolekciju i vizuale za prateću kampanju koje potpisuje talentirana i uvijek autentična Mare Milin

alduk holiday

Ženstven, glamurozan i prepoznatljiv dizajnerski rukopis ovoga puta je poprimio pravo blagdansko ruho u novoj kolekciji namijenjenoj raznim balovima, domjencima, proslavama i druženjima kojima obiluje zadnji mjesec u godini. Novi modeli ovog, među ženama omiljenog, modnog dizajnera su prikazani kroz zanimljivu igru svjetla i sjene u obliku cvijeća koji na suptilan i nježan način dočaravaju blagdanski duh.

alduk holiday

"Nova "Holiday" kampanja je specifična po prepoznatljivom fotografskom rukopisu divne Mare Milin koje je unijela jednu svoju originalnu notu i na najbolji mogući način prikazala ženstvene, moderne modele kojima obiluje kolekcija. Bogate teksture i moderni krojevi su okosnica nove kolekcije koja odiše tihim luksuzom", izjavio je Ivan.

alduk holiday

Prepoznatljiva estetika nove ALDUK Holiday kolekcije se proteže na petnaest modela kratkih, koktel i dugih haljine koje dolaze u tamnijim tonovima crne, zelene, zlatne ili pak zagasito ružičaste. Bogata tekstura tkanina s 3D vezom i vezom od metalnih niti daje posebno svečan i glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela, otkrivaju senzualna ramena ili se poigravaju aplikacijama na efektan način.

alduk holiday

Peta ovogodišnja ALDUK kolekcija i kampanja djelo je uigranog tima koji s dizajnerom neumorno stvara nove modne poslastice, priče i uspjehe. Posao asistenta fotografa odradio je Milan Krkač, a i ovog je puta za make-up zadužena vizažistica Mihaela Dodić, dok je kosa djelo mlade i uspješne edukatorice Jasmine Salo iz Keune akademije. Lijepa Anita Lijić iz Talia agencije je izvrsno utjelovila pravu ALDUK ženu za ovu blagdansku sezonu.

alduk holiday

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.