Prošlog je vikenda slavni bečki brend luksuznog nakita FREYWILLE poklonio Zagrepčanima upečatljivu modnu reviju na Sajmu vjenčanja. Brojne su Zagrepčanke tako imale priliku uživati u dašku glamura te se inspirirati kako na jedinstven način istaknuti svoju gracioznost i privlačnost u željno iščekivanim proljetnim danima - FREYWILLE predlaže kako osvježiti bijele modne kombinacije - za vjenčanje ili za bilo koju drugu elegantnu prigodu

freywille, sajam vjenčanja 2014

Svjetski poznati bečki brend luksuznog nakita FREYWILLE, na reviji na Sajmu vjenčanja predstavio je svoje raskošne kolekcije umjetničkog nakita Ode to Joy of Life, Hommage a Claude Monet, Magic Sphinx i Floral Symphony te nas uspješno uvjerio kako bijeli stajling nikada nije izgledao poželjnije. Uz FREYWILLE nakit jednostavno bijelo odijelo ili haljina djeluju vrlo moderno, glamurozno i senzualno, a svakoj dami zagarantiran je elegantan i eteričan look koji će istaknuti njezinu unutarnju snagu i stav.

Ručna izrada umjetničkog FREYWILLE nakita podrazumijeva proces koji se sastoji od čak 100 pojedinačnih koraka. Velika pažnja posvećuje se svakom i najsitnijem detalju, a rezultat su jedinstvene umjetničke minijature koje slave život i sve njegove ljepote.

freywille, sajam vjenčanja 2014

freywille, sajam vjenčanja 2014

Svakako, ovo je prekrasna ideja kako tijekom proljetnih i ljetnih dana, kada volimo nositi bijele modne kombinacije, podići običan monokromni look s nekoliko prekrasnih komada nakita dinamičnih boja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.