Kolekcija crpi inspiraciju iz 90-ih i poigrava se volumenom i daškom lakih krojeva. Ključni komadi su haljine koje su nosive u svim prigodama, majice bez rukava, sakoi, kratke hlače s elastičnim pojasevima, traper hlače te proljetni kaput

hm proljece 2021

Za proljeće 2021. H&M poduzima još jedan hrabar korak u naporima za održivost, vodeći promjenu u modnoj industriji donoseći nove inovativne materijale poput Agraloop™ Biofibre™, koji se povećao u opsegu i količini koja se koristi od prvog predstavljanja u H&M asortimanu.

hm proljece 2021

Uz nosivu kombinaciju sportskih elemenata i minimalističkih elemenata iz 90-ih, ključni predmeti uključuju cropp majicu s kapuljačom, slip haljinu s naramenicama na vezanje i detaljima sa strane te traper prsluk bez rukava s prišivenim džepovima. Kolekcija H&M Spring 2021 bit će dostupna od 25. ožujka u trgovinama širom svijeta i online na hm.com.

hm proljece 2021

Nakon što je debitirao u H&M Conscious Exclusive AW20 kolekciji, Agraloop ™ Biofibre ™ sada je proširen do glavnih kolekcija, još jedan inovativan primjer kako je Conscious Exclusive dokazani inkubator za nove tehnologije i materijale. Pretvarajući otpad od usjeva hrane - u ovom slučaju otpad od konoplje od uljanog sjemena - u prirodno vlakno, Agraloop™ Biofibre™ može se naći u nekoliko komada, kao što su majice s kapuljačom i bez rukava te lagani kaput.

hm proljece 2021

Ostatak kolekcije sadrži druge održive materijale, od kojih neki ostaju neobojeni, uključujući materijale poput organskog pamuka, trapera i poplina te svježeg organskog lana koji odražava ambiciozni cilj H&M-a da do 2030. godine koristi samo 100 % reciklirane ili druge materijale iz održivih izvora. Sveukupno, paleta boja je ujednačena i neutralna - bež,  siva i crna - omogućujući na taj način mnoštvo osobnih kombinacija stila. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.