Ako ovo ljeto želite privući pozornost, onda je bezvremenska crvena haljina savršen izbor, pogotovo ona modnog brenda Becha design. Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić dizajnirala je četiri modela crvenih haljina uz koje ćete zasigurno postati kraljica večeri

becha design lady in red

Crvena i ljeto su poput strastvene ljubavne veze - koliko god nam odgovarao mir, toliko želimo nešto što će nas doslovne izuti iz cipela. Dobra je vijest da smo pronašli haljine spremne za avanturu života. Kolekcija "Lady in red" sadrži haljine ženstvenog kroja koje prate linije tijela, a upotreba materijala kao što su viskoza i saten koji imaju svilenkastu teksturu, dodatno grle i ističu žensko tijelo.

becha design lady in red

Svi koji nose haljine iz kolekcije Lady in red odisat će holivudskim glamurom, a pozornost će privlačiti krojevima koje otkrivaju ramena i leđa, ali i visokim prorezima. U kolekciju je "ubačen" i neizostavan detalj Becha designa, a to je mašna koja im daje romantični look.

becha design lady in red

Haljine iz kolekcije Lady in red stvorene su za duge tople ljetne noći koje su pred nama, stoga vam ne preostaje ništa drugo već nabaviti svoj primjerak vatreno crvene haljine iz radionice Becha design i priuštiti si modnu avanturu života.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.