Reserved SS 2015 kolekcija pršti modnim dodacima za sve prilike. Minimalistički i funkcionalan nakit novo je izdanje bogatog dizajna. Na suptilnom snimanju novog Reserved LookBooka obuhvaćene su torbe, sunčane naočale, nakit i ostali modni dodaci koji su IT detalji za hit ljetni styling

reservedSS15_modnidodaci_cijela

Sofisticirana jednostavnost glavni je motiv koji se provlači kroz cijelu novu kolekciju i modni je trend sezone. Svijetle pastelne boje, bijelo-žuta i nježno plava, odlično izgledaju na dnevnim, kao i na elegantnim, svečanijim krojevima. Univerzalni dizajn modnih dodataka u skladu je s brojnim različitim vrstama tkanina, od trapera, preko nešto finijeg jerseya, pa sve do svilenkastih tkanina.
Jednostavni set s dodacima poput tirkizne clutch torbice ili neobrađene sive košulje kombinirane sa svjetlucavom ogrlicom učinit će vaš styling iznenađujuće atraktivnim, a sve zahvaljujući IT detaljima. Ovi modni dodaci nisu samo glamurozni, oni su modno osviješteni. Sunčane naočale i platnene torbe za kupovinu nezaobilazni su komadi ljetne garderobe koji će upotpuniti styling urbane žene.

reservedSS15_modnidodaci_cijela1

O brendu RESERVED:

Kao vodeći brend LPP kompanije, RESERVED vodi više od 500 dućana istočne i centralne Europe i smatra se vodećim lancem modnih trgovina. RESERVED trgovine planiraju se otvoriti u svakom velikom gradu u Njemačkoj i europskim metropolama poput Londona, Pariza i Milana te također i u Zagrebu, dok se više trgovina u Hrvatskoj planira otvoriti kroz sljedeće godine. LPP S.A. je globalna tvrtka s više od 1.600 trgovina modnih brendova: RESERVED, Cropp, Mohito, House i Sinsay. U 2013. više od 70 milijuna komada odjeće prodano je, a prihodi od prodaje prelaze više od jedne milijarde.

reservedSS15_modnidodaci_cijela2

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.