Na poklon dobivate jedan od najvećih trendova ove sezone - Ice-Watch satove - neodoljivih boja i oblika, koji će u sekundi osvježiti vaš stil. Poput šarenih i primamljivih gumenih bombona, Ice-Watch satovi će vas naprosto oduševiti

ice watch satovi

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju Ice-Watch satove, su:

LUCIJA KATAVIć, NAšICE

JELENA SEKULIć, ZAGREB

IVA KOžARIć, ĐURđEVAC

ANA KASTMULLER, NOVA GRADIšKA

ŽELJKA JURAIć, KARLOVAC

Ice-Watch prkosi nacijama, kulturama i generacijama - svatko će vrlo lako pronaći idealan primjerak Ice-Watch sata za sebe. Tajna uspjeha ovog ručnog sata vjerojatno leži u njegovoj svježini, kvaliteti i veselom dizajnu koji je, kroz razne kolekcije, sitnim detaljima prilagođen različitim stilovima.

Osnovan 2007. godine, brend Ice-Watch je zapravo tek "beba", no u protekle nepune četiri godine, ovaj brend je nevjerojatnom lakoćom uspio nametnuti svoje satove kao "it" modne dodatke ne samo mnogih celebrityja već ljudi najrazličitijih profila, interesa i zanimanja. Ice-Watch našao je svoje mjesto na rukama Paris Hilton, Jenny Garth, Susan Sarandon, Leonarda Di Capria, Emme Roberts, Jessice Biel, Tine Fey, Mische Barton, Sienne Miller, Jessice Albe, Teri Hatcher i mnogih drugih showbiz zvijezda, a u Velikoj Britaniji je po svojoj pojavi doslovno pomeo tržište, ostavljajući mnoge u nevjerici da je riječ o tako mladom brendu.

Cijene se kreću od 532 pa do 1.214 kn, ovisno o modelu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.