Čini se da za domaću modnu fotografiju nema zime! Za najbolji modni editorijal i najbolju modnu fotografiju, u sklopu Modnog ormara, nagrađena je mlada fotografkinja Ana Mihalić, a istakle su se i mape eksperimentalnih fotografa Luke Kedže i Marijane Tkalec

ana mihalićS obzirom da moda posebno lijepo i atraktivno izgleda uhvaćena u objektivu, razumljivo je da je natječaj za modnu fotografiju jedna od najvećih poslastica ovogodišnjeg Modnog ormara. Natječaj je proveden među studentima zagrebačke Akademije dramske umjetnosti (pod vodstvom poznate fotografkinje i izvanredne profesorice na ADU, Sandre Vitaljić), a radove su stručnim očima procjenjivali fotografkinja Bruna Kazinotti, stilist i fotograf Romano Decker te modni urednik Saša Joka.

Osim dojmljivih modnih fotografija koje su potpisali Davor Konjikušić, Ivan Aleksić, Laura Potrović, Neven Petrović, Sanja Kulušić i Tomislav Može, posebno su se istakle tri mape: eksperimentalnih fotografija Luke Kedže, modnih portreta Marijane Tkalec te radovi Ane Mihalić, koja je nagrađena i za najbolji modni editorijal i za najbolju modnu fotografiju. Fotografije Ane Mihalić oduševile su žiri svojom sugestivnošću, pročišćenošću i izvanrednom kompozicijom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.