Dizajnerica Vedrana Šehagić već dugi niz godina uspješno plasira FOCH u suradnju s četrdesetak prodajnih partnera u Hrvatskoj i regiji, a na Dan žena je otvorila prvu vlastitu trgovinu. U samom srcu Zagreba, u Gajevoj 4, FOCH nudi najbolje od svoje ženske kolekcije prepoznatljive kao savršen business casual odabir za urbanu ženu

foch zagreb

Mila Elegović

Popularna glumica Mila Elegović proglasila je trgovinu otvorenom simboličnim rezanjem vrpce nakon čega je uslijedila modna revija. „Ponosna sam što mogu „kumovati" otvorenju trgovine jednog hrvatskog brenda! FOCH ima sjajnu kolekciju koja je nosiva u svakoj prigodi, a meni osobno su najdraže bunde koje su zaštitni znak ove modne marke i koje Vedrana Šehagić dizajnira s osobitom ljubavlju." – rekla je Mila Elegović.

foch zagreb

Vedrana Šehagić sa svojim modelima

Među brojnim gostima na otvorenju su bili Tihana Harapin, Nenad Korkut, Durđa Adlešić, Suzy Josipović Redžepagić, Elizabeta Gojan, Sanja Pilić, Ivana Matić, Martina Matušin, Nataša Svekler, Petra Grgičević Grčić, Zora Bjelousov, Lucija Biondić, Jasna Bilušić i Anita Malenica. 

foch zagreb

 Nenad Korkut i Martina Matušin 

foch zagreb

Tihana Harapin Zalepugin

foch zagreb

Suzy Josipović Redžepagić i Vedrana Šehagić

Dizajnerica Vedrana Šehagić, vlasnica FOCH-a, magistrirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a još kao studentica započela je suradnju s francuskom modnom kućom specijaliziranom za proizvodnju ekološkog krzna. Ta iznimno uspješna suradnja rezultirala je samostalnom kolekcijom koja je predstavljena  2010. na Fashion Weeku  pod vlastitim brendom Avenue Foch Paris, a najbolji komadi iz te kolekcije uspješno su se prodavali u Hrvatskoj i regiji, ali i u kolijevci visoke mode – Parizu!

foch zagreb

Zora Bjelousov

Foch se tijekom godina razvio u restpektabilnu modnu marku, a Vedrana u okviru njega dizajnira nekoliko linija muške i ženske odjeće koje se najbolje mogu opisati kao business casual. Posebnost Focha je činjenica da je to proizvod temeljen na međunarodnoj suradnji – hrvatski dizajn, vješta hrvatska, talijanska, bosansko-hercehovačka i grčka izrada te tkanine vrhunske kakvoće redom iz europskih zemalja. Foch je danas prisutan u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.