Svi znamo da je najvažniji dan u životu žene dan njenog vjenčanja. Sezona vjenčanja je pred nama pa je, imajući to na umu, istaknuti talijanski brend Yamamay, u sklopu svoje kolekcije za proljeće, predstavio capsule kolekciju donjeg rublja Miss White za buduće mladenke i njihov poseban dan

yamamay miss white donje rublje

Romantičnost i elegancija opisuju sve komade kolekcije Miss White, a  svim je komadima zajedničko to što su izrađeni od odabranih, finih materijala poput svile i čipke ukrašene svjetlucavim detaljima. Kolekcija oduševljava minimalizmom i jednostavnošću, dok svila uz dozu luksuza naglašava žensku ljepotu i njezine atribute. Lijepa i nježna kolekcija istovremeno je senuzualna i zasigurno će oduševiti pripadnice nježnijeg spola.

yamamay miss white donje rublje

Bride capsule kolekcija uključuje bustier korzet, karioka grudnjak, push up grudnjak, brazilske gaćice, gaćice visokog struka i podvezicu koja upotpunjuje donje rublje te ga čini još intrigantnijim, a ono što im je zajedničko je najljepša bijela boja. Miss White linija je dizajnirana za nevjerojatna, impresivna i iznenađujuća iskustva. Ova se linija lako može uskladiti s Yamamay Orchidea spavaćicom i slip haljinom.

yamamay miss white donje rublje

Ako se svadbena zvona bliže, a još uvijek nemate spremno donje rublje cjelokupnu Yamamay Bridal kolekciju možete pronaći na yamamay.com i svim Yamamay trgovinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.