Prijavite se i sudjelujte u kupnji kojom činite i humano djelo: predivna Avon Femme haljina ne samo da će vam iznimno pristajati i učiniti ostatak vaše garderobe ljubomornom, nego će Avon i vaš kompletan iznos kojim ćete osvojiti ovu haljinu donirati za borbu protiv nasilja nad ženama – Udruzi Brod iz Slavonskog Broda i njihovom skloništu za žene i djecu žrtve nasilja

avon femme haljina by alduk, zora bjelousov

Povodom lansiranja Avon Femme mirisa, poznati je modni dizajner Ivan Alduk dizajnirao haljinu inspiriranu mirisom, a utjelovila ju je Beauty of Dawn (Zora Bjelousov), blogerica i glavna urednica portala Femina.hr. Haljina se ovim putem stavlja na javnu aukciju u humanitarnu svrhu borbe protiv nasilja nad ženama. ALDUK će pobjedničkom ponuđaču nakon kupnje haljine omogućiti probu i prepravljanje haljine po potrebi.

PRIJAVITE SVOJ IZNOS U KOMENTAR ČLANKA!

Aukcija započinje 10.04.2014. od 11h i završava 18.04.2014. u 12h.

Početni iznos je 490 kn.

Iznos sljedeće više ponude mora biti veći za minimalno 10 kn.

Samo registrirani čitatelji Femina.hr portala (registrirajte se ako već nemate račun) sudjeluju u humanitarnoj aukciji za Avon Femme dizajnersku haljinu by Alduk: kako bi aukcija cijelo vrijeme bila ozbiljna i profesionalna. Svoju ponudu napišite u komentar članka i pratite komentare kroz vrijeme trajanje aukcije, ako se želite natjecati. Što je veći iznos – veća je i humanitarna donacija!

Femme haljina odvest će vas u svijet zvijezda, dizajna, ženstvene raskoši i tako upotpuniti posebne trenutke koji vas čekaju. "Kao glavna urednica portala koji se zove Femina.hr i kao žena koja se najbolje osjeća u svemu što je maksimalno ženstveno, uživala sam u ovoj posebnoj suradnji povodom lansiranja Femme mirisa. Posebno me veseli ovaj humanitarni aspekt cijele priče, za koji sam znala da dolazi od početka rada na kampanji." – riječi su kojima je Zora naglasila ponos što i kao glavna urednica Femina.hr podržava ovaj cijeli projekt.

"Ovakav humani završetak kampanje koja je lansirala novi Avonov miris Femme, samo ponovno stavlja u perspektivu ono što je, uz osnaživanje žena i brigu o ljepoti, u srcu naše kompanije za žene – vraćanje loklanoj zajednici. Znamo da humanitarna donacija dolazi na pravo mjesto: u Udrugu Brod koja vrlo aktivno radi na suzbijanju nasilja, prevenciji i edukaciji, te konkretnoj pomoći žrtvama nasilja u svom skloništu. Zahvalni smo našem partneru Femina.hr, koji podržava kompletan projekt i omogućava ovu aukciju na svom portalu." – naglasila je Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

avon femme haljina by alduk, zora bjelousov

avon femme haljina by alduk, zora bjelousov

Krenite s ponudama, i vi možete pomoći u borbi protiv nasilja: duplo uživati u svojoj haljini znajući da ste kupnjom učinili i dobro djelo!

PRAVILA AUKCIJE

1. Ponuđači mogu biti pravne i fizičke punoljetne osobe.
2. Ponuđači sudjelovanjem u aukciji/komentiranjem ovog članka prihvaćaju sve uvjete pravilnika o aukcijama.
3. U obzir dolaze samo komentari s ponudom napisanom u kunama.
4. Ako se pojave dvije ili više ponuda s istim iznosom, prednost ide onome tko je prije upisao komentar.
5. Ako se za vrijeme trajanja aukcije ne javi niti jedan ponuđač iznad minimalno određenog iznosa, Organizator može zaustaviti aukciju.
6. Ako učesnici aukcije za vrijeme trajanja aukcije ne pristupe komentiranju i ponudama na ozbiljan i profesionalan način, Organizator može zaustaviti aukciju.
7. Najveća ponuda, nakon isteka aukcije, donosi učesniku haljinu iz aukcije. Pisanjem svoje ponude u komentar ispod ovog članka, učesnik je pristao odgovarati za visinu ponude i, prema Zakonu o obveznim odnosima, kupiti haljinu od Organizatora po navedenoj cijeni.
8. Učesnik će biti kontaktiran od strane Organizatora za dogovor oko detalja plaćanja i preuzimanja haljine. Haljinu će dostaviti Organizator o svom trošku.
9. Za sporove proizašle između Organizatora i ponuđača vezane za aukcije nadležan je Sud u Zagrebu.
10. Ponuđač pobjednik haljinu plaća uplatom na žiro račun Avon kozmetike d.o.o. Nakon vidljive uplate, haljinu će dobiti dostavom. Učesnik u aukciji koji je ponudio najveći iznos je dužan u roku 10 dana od isteka aukcije isti artikl i otkupiti.
11. Sve ponuđene cijene su bruto iznosi i sadrže sve poreze
12. Povrat proizvoda kupljenog na aukciji nije moguć.

Napomena: Avon kozmetika d.o.o. je jedini odgovorni Organizator ove aukcije. Femina.hr samo je medij komunikacije ove aukcije. Svi su registrirani korisnici Femina.hr u mogućnosti davati ponude i njihov je identitet poznat samo Femina.hr portalu. Femina.hr podijelit će s organizatorom aukcije Avon kozmetika d.o.o. samo kontakt info pobjedničke ponude.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.