Omiljeni high street brend lansirao je svoju kampanju za nadolazeću modnu sezonu, a kreacije su baš onakve kakve smo priželjkivali nakon godine provedene uglavnom kod kuće i uglavnom u trenirkama - raskošne, pune boja i upečatljivih detalja

zara kampanja 2021

Omiljeni high street brend lansirao je svoju kampanju za nadolazeću modnu sezonu, a kreacije su baš onakve kakve smo priželjkivali nakon godine provedene uglavnom kod kuće i uglavnom u trenirkama.

zara kampanja 2021

U ulozi modela u novoj kampanji našla su se zvučna imena kao što su Lexi Boling, Amanda Murphy, Anyelina Rosa, Veronika Kunz i Vittoria Ceretti, a sve prati video koji je osmislio kreativni direktor Fabien Baron. Fotografije je snimio modni miljenik Steven Meisel, a mjesto radnje bila je efektna kalifornijska pustinja.

zara kampanja 2021

Pješčani, suncem natopljeni krajolik bio je savršena kulisa za raskošne siluete u nijansama kestena, bakra i nevena. Što se kolekcije tiče, zamjetljiv je utjecaj raznih kultura, od istočnjačkih do afričkih i grčkih. Krase je bogate tople sunčane boje - od žutih i narančastih tonova, preko nijansi senfa do crvenih i dubokih bordo boja. Siluete su meke i fluidne, prozračne i avangardne.

zara kampanja 2021

Karakteristika nove kolekcije su i upečatljivi modni dodaci - posebno statement turbani i bogati nakit. Moćno bordo odijelo, palazzo hlače, prozračni maksi haljine koje će jednako dobro izgledati u gradu i u noćnom klubu na plaži, sandale od baršunastih traka… Ne trebamo imati staklenu kuglu da bismo prorekli kako će prugasta haljina u grčkom stilu, vezana oko vrata, biti totalni hit ljeta...

zara kampanja 2021

zara kampanja 2021

zara kampanja 2021

zara kampanja 2021

zara kampanja 2021

zara kampanja 2021

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.