Dizajnerica Vedrana Šehagić u svojoj zimskoj kolekciji nudi savršene komade u kojima ćete izgledati sjajno i kada termometar pokaže ispod nule. Urbana ženstvenost, kao stvorena za sve poklonice sportske elegancije, glavno je obilježje ove modne linije, a vrhunski materijali jamče lako održavanje i dugotrajnost nošenja. Krojevi su trendovski s odmjerenom dozom klasike koja ih čini bezvremenima i stavlja u red najpoželjnijih business casual modnih marki na našem tržištu

foch 2016

Boje u zimskoj kolekciji su zagasite i tople, a odvažni iskorak je napravljen s prekrasnom crvenom nijansom koja ove sezone ima posebno mjesto na modnoj sceni.

foch 2016

foch 2016

foch 2016

Vedrana Šehagić za Foch bira materijale prirodnog sastava ili zanimljive mješavine koje se proizvode u najsuvremenijim tehnološkim procesima. Posebnu pozornost ova mlada dizajnerica posvećuje bundama koje su postale zaštitni znak Focha, a izrađene su od prirodnog ili luksuznog ekološkog krzna u kombinaciji s finim talijanskim velurom i kašmirom.

foch 2016

Kada je u pitanju ostatak kolekcije – haljine, bluze, suknje, hlače i popularni kardigani –Foch je vjeran materijalima europskog porijekla pa su nizozemski makoi, španjolske viskoze i talijanski štofovi glavna okosnica.

foch 2016

Osim u zagrebačkoj monobrend trgovini u Gajevoj 6, novu kolekciju FOCH možete pronaći u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.