Vođena prepoznatljivim stilom, vlastitim preferencijama i osluškivanjem želja svojih kupaca, dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš stvara Essentials Upgrade kolekciju koja će nadživjeti trendove. U doslovnom prijevodu radi se o kolekciji osnovnih, must have komada podignutih na višu razinu. Ovaj nakit dodat ćete u kolekciju ako svojim outfitima želite dati novu dimenziju 

iva viljevac nakit blagdani 2021

Dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš izgrađuje Essentials Upgrade kolekciju na bazičnim komadima koji su neizostavni svakoj ljubiteljici nakita koja kupuje promišljeno. Svi modeli u novoj kolekciji zamišljeni su kao timeless komadi koji nikada neće izaći iz mode.

iva viljevac nakit blagdani 2021

"Iskreno vjerujem da smo se svi zasitili brze mode i još brže promjene trendova. Nakit iz ove kolekcije vrijedan je ulaganja. Neće Vam dosaditi, može se nositi u svim prilikama i bezvremenskog je dizajna. U prilog tome potrebno je reći da je kolekcija izrađena od srebra 925 finoće zbog čega će imati dug vijek trajanja", istaknula je Iva Viljevac Toš. 

iva viljevac nakit blagdani 2021

Kako samo ime kolekcije sugerira, podijeljena je na "essentials" komade nakita i "upgrade" komade nakita. "Essentials" komadi u novoj kolekciji suptilan su Minimal Venetian lančić od srebra, Minimal Pearl tanka biserna ogrlica i dvije tanke narukvice istog stila. Idealni su za kombiniranje s ostalim nakitom iz ove ili neke druge kolekcije. To su čari jednostavnog nakita – savršeni su sami za sebe, a tako se lako stiliziraju s drugim nakitom čineći zanimljiv slojevit look.

iva viljevac nakit blagdani 2021

U Essentials Upgrade kolekciji pojavljuje se prepoznatljiv isprepleteni motiv Ive Viljevac, ali u novom ruhu. Classic Infinite Hoops, Chunky Infinite Hoops, Fishbone Mini Hoops, Hammered Medallion i kruta Chunky Infinite narukvica svojevrstan su "upgrade" određenih komada iz prethodnih kolekcija dizajnerice. U novoj kolekciji našle su se i Mommy & Baby narukvice, medaljoni s inspirativnim natpisima: You are enough, Let it be i Enjoy the now. 

iva viljevac nakit blagdani 2021

"Ostajem dosljedna minimalizmu koji se kroz višegodišnji rad isprofilirao kao moja nit vodilja. Mali pomak od do sad viđenog minimalizma, ali i dalje u okvirima istog. Naša najpopularnija ‘Infinite’ kolekcija dobiva pojačanje uz malo više chunky komade", kaže Iva. 

iva viljevac nakit blagdani 2021

Omiljena dizajnerica mnogih Hrvatica prvi put se pojavljuje kao zaštitno lice vlastite kampanje i objašnjava: "Moj rad u potpunosti predstavlja mene. To sam ja, to je dio moje osobnosti, stila, vremena, truda i znanja. Drago mi je što sam se našla u još jednoj novoj ulozi, kojom ću nadam se još više približiti svojim kupcima."

Kao idealan poklon samoj sebi ili svojim najdražima za Božić, novu kolekciju pronađite u dućanu u Petrinjskoj 33 i na online shopu. Za inspiraciju kako kombinirati nakit istražite stilske prijedloge na Instagramu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.