Ljeto je napokon na vidiku, a s njim dolazi lagana, prozračna odjeća i raznobojni modni dodaci pa je Högl dizajnirao tri savršene mini kolekcije raskošnih uzoraka

hogl ljeto 2019

Čaroban pogled na azurno plavo more, odsjaj sunca u kosi i uz sve to limoncello u ruci – to je pravi talijanski stil života! Zamišljamo vas na pitoresknoj obali Amalfi i njenim raskošnim zelenim terasama uzduž zaljeva Salerna. "Dolce far niente" - ima li što bolje? Za takvo opušteno modno ljeto Högl nudi mediteranski stil s profinjenim printom u jarkim bojama.

hogl ljeto 2019

Tu je i atraktivan uzorak u kombinaciji limuna i grožđa koji krasi natikače, sandale i torbe i koji modernim komadima dodaje pravu dozu ekstravagancije i neodoljivi talijanski šarm.

hogl ljeto 2019

Za nepopravljive romantičarke rezervirana je cvjetna kolekcija koja pršti od optimizma i savršeno pristaje uz bijelu odjeću koju tako rado nosimo u vruće ljetne dane.

hogl ljeto 2019

Možda ste već isplanirali godišnji odmor, a na vašoj listi nedostaje samo udobna obuća trendovskog dizajna – požurite u Högl po najbolje komade!

hogl ljeto 2019

hogl ljeto 2019

hogl ljeto 2019

Sve kolekcije dostupne su u zagrebačkoj trgovini u Ilici 12 te u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.