Nova modna kampanja Loredane Bahorić jedna je od rijetkih rađenih bez Photoshopa. "Sve fotografije su snimljene na moj omiljeni način, tehnikom snimanja u ogledalu, s malom dubinskom oštrinom, malo dužom ekspozicijom, meko i fluidno, dok čvrstinu fotografijama daje jedan lirski chiaro-scuro.", kaže o ovim prekrasnim fotografijama njihova autorica Mare Milin

loredana bahorić, doba nevinosti

Visoko estetizirani i pročišćeni vizuali nove kampanje Charlie designa uvode nas u jedan novi svijet u kojem ima mjesta za snove, gdje je sve fluidno i sve moguće.  Predivan spoj mekanih formi i neobičnih struktura, kontrast mekog i krutog, prozirnog i punog - stvara neponovljivu modnu priču.

Potpuno bijela kolekcija rađena je do svile, organdija,  pamuka i kože. Komadi se s lakoćom daju kombinirati. Narušena je s crnim gumenim detaljima koji daju savršen balans cijeloj priči. Veliki svijetlo sivi printevi s fotografijama iz prijašnjih kampanja aplicirani su na haljine, tunike, sakoe te djeluju pomalo nestvarno, a retro - avangardni štih tipičan za Charlie estetiku u potpunosti je zastupljen na novi način.

loredana bahorić, doba nevinosti

Fotografija: Mare Milin
Make up: Ana Rajić
Hair: Studio Mila - Ana Čala
Modeli: Ema Krot - Talia, Helena Babić - Colors
Asistent fotografa: Zvonimir Ferina

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.