Profinjene siluete i upečatljive nijanse osnovna su obilježja nove kolekcije sunčanih naočala renomiranog branda Carolina Herrera, koja kroz zaigrane modele s jedinstvenim varijacijama boja i oblika donosi doista personalizirani dizajn. Kvalitetnim materijalima i sofisticiranom tehnikom proizvodnje kreirana je bezvremenska kolekcija, u skladu s karakterističnim Carolina Herrera duhom

carolina herrera naocale ljeto 2016

Odvažne boje na rafiniranim siluetama vješto su osmišljene kako bi istaknule pomno izrađene detalje poput atraktivnog monograma, koji idealno utjelovljuje chic i moderan duh ove poznate modne kuće.

 carolina herrera naocale ljeto 2016

carolina herrera naocale ljeto 2016

Ženska ponuda za ljeto 2016. varira od velikih upečatljivih okvira, preko modela inspiriranih retro stilom, do mačkastih oblika koji zrače čistom elegancijom. Kontrastne boje i nijansirane leće upotpunjene su ekskluzivnim dekorativnim elementima i ugraviranim Carolina Herrera logotipom, osiguravajući savršenu dozu ženstvenosti. Muška kolekcija za aktualnu sezonu donosi modele koji reinterpretiraju klasiku uz dašak sportskog stila, dok jasne linije, neutralne boje i moderne siluete idealno dočaravaju senzibilitet kozmopolitskog CH muškarca. Eksperimentalnost i inovativnost ujedinjene su kako bi se stvorili modeli suvremenog, originalnog stila, koji se temelji na savršenoj kombinaciji ležernosti i glamura, odražavajući snažan identitet modne kuće Carolina Herrera.

carolina herrera naocale ljeto 2016

Prodajno mjesto je Optika Livision, Zagreb.

carolina herrera naocale ljeto 2016

Cijene: između 1.045 i 1.120 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.