Legendarne Air Max tenisice s kojima je Nike 1987. započeo revoluciju, dobile su izdanje za 2015. godinu koje je savršeno prilagođeno i najzahtjevnijim potrebama trkača

air max 2015

Prošlo je gotovo 30 godina otkako je Nike legendarnim modelom Air Max 1 unio revoluciju u dizajn tenisica. Od tada, ove se legendarne tenisice svakim novim modelom dodatno usavršavaju i dobivaju nove poklonike. Ove sezone Nike predstavlja model Air Max 2015 s potpuno novim gornjim dijelom tenisice, koji se još bolje prilagođava dinamičnim pokretima stopala te velikim zračnim jastukom koji se proteže cijelom duljinom tenisice. I ovoga puta, Nikeovi su dizajneri vodili računa o potrebama trkača za mekom i udobnom tenisicom koja ima dosad najbolje dizajniran gornji dio tenisice.

air max 2015

Gornji dio Air Max 2015 tenisica savršeno pristaje stopalu te osigurava još veću fleksibilnost i udobnost. Najnoviji model je ujedno i prvi Air Max model koji je u potpunosti prekriven posebnom mrežicom koja tenisicu čini još laganijom i prozračnijom. Ova mrežica je kombinirana s posebnom Nikeovom Flywire tehnologijom koja obavija stopalo i pruža mu dinamičnu potporu. Unutar tenisice, u njenom zadnjem dijelu, nalaze se i posebni utori koji drže petu čvrsto uz tenisicu i osiguravaju fleksibilnost i osjećaj kao da ste bosi. Gornji dio Air Max 2015 tenisica prilikom svakog pokreta je usklađen sa zračnim jastukom u njihovom donjem dijelu, što istovremeno osigurava i veliku fleksibilnost i udobnost.

air max 2015

air max 2015

Model Air Max 2015 je najmlađi član u obitelji Air Max tenisica. Kao prva tenisica koja sadrži vidljivi zrak, originalni Air Max 1, koji je dizajnirao Tinker Hatfield, revolucionalizirao je industriju i promijenio dizajnersko poimanje tenisica za trčanje. Air Max 2015 model odaje počast impresivnom naslijeđu prvog modela Air Max tenisica i to obrnuto postavljenim „swoosh" logom.

Muški modeli dolaze u crnoj boji s tirkiznim i žutim detaljima te s plavim i crvenim detaljima, dok ženski modeli dolaze također u crnoj boji s ljubičastim i ružičastim detaljima te s ljubičastim i plavim detaljima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.