H&M slavi sezonu ponovnog rođenja mekim krojem i skulpturalnim volumenom i čistim linijama profinjenih odijela i sofisticiranih košulja. Komadi inspirirani radnom odjećom daju utilitarnu prednost, dok izvezeni detalji, nabori i teksture odaju nježan dodir. Paleta boja je minimalna - srebrna, bijela i svijetloplavi traper

hm proljece 2024

Ove sezone H&M je, kako kaže Eliana Masgalos, dizajnerica koncepta u H&M-u, bio inspiriran idejom ponovnog rođenja, poput prvog cvijeća koje cvjeta. No, iako postoji romantična strana kolekcije, željeli su kanalizirati i snažnu, skrojenu vibru i detalje radne odjeće koji bi mogli udahnuti život modnom ormaru.

hm proljece 2024

Ključni komadi uključuju bijelu mini-haljinu s balon rukavima, naborima i detaljima na vezice, srebrnu pencil suknju, laganu traper košulju sa šavovima koji se spuštaju uz tijelo i bijelu voluminoznu izvezenu bluzu bez ovratnika sa širokim manšetama. Ženstveni modni dodaci poput malih štikli i šiljastih balerinki u kombinaciji su s krupnim, odvažnim nakitom u srebrnim tonovima.

hm proljece 2024

Kolekcija ženske odjeće ljubavno je pismo ormaru i modernoj ženstvenosti. Bezvremenska odjeća koja je krojena i opuštena ne uključuje samo blejzer i hlače, već i prsluke i vruće hlačice. Bluze, haljine i suknje s romantičnim volumenom i volanima. Moćni traper pod krinkom mode iz 90-ih i meke, isprane plave boje dodaju malo čvrstoće.

hm proljece 2024

Za mušku odjeću također su ključni moderni krojevi i utilitarni elementi. Uz dodatak tamnoplave i boje kestena u paleti boja, rezultat je minimalističan i lagan.

hm proljece 2024

U dječjoj odjeći, prvi znakovi proljeća pojavljuju se u cvjetnim printevima, voluminoznim siluetama. Teksture, vez na keperu i satenu te sjajne i mat površine stvaraju moderan zaokret u šarmantnoj klasici.

hm proljece 2024

Cijene H&M kolekcije za proljeće 2024. kreću se od 7,99 do 99,99 Eura. Kolekcija je dostupna u trgovinama diljem svijeta i online na hm.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.