Modni komadi s potpisom genijalnih stranih brendova ljetni su ulov za sve Splićanke i Splićane koji vole investirati u kvalitetu i nešto drugačije modne kombinacije 

total in split

Visoke ljetne temperature zahtijevaju prilagođavanje u svim segmentima života, a posebno u onom modnom. U moru različitih ponuda brendova najistaknutiji su prozračni i lagani komadi uz koje se neometano mogu obavljati svakodnevne i večernje aktivnosti na otvorenom.

total in split

No, kada je riječ o kvaliteti koju pružaju odjeća i obuća, svaka fashionistica zna da je najisplativije investirati u primjerke koji će trajati duže vrijeme. Tom činjenicom vode se i Ivan i Nataša, vlasnici Concept Storea Total In, koji su ove godine otvorili drugu po redu trgovinu u dalmatinskoj metropoli, Splitu.

total in split

Njihova priča započela je prije 4 godine na otoku Šolti kada su odlučili otvoriti svoj prvi summer concept store koji je bio baziran na ljetnoj garderobi. Brendovi koji se mogu pronaći u njihovim trgovinama sviđaju se njima samima, a uz to ih nema za kupiti nigdje drugdje u Hrvatskoj. U konstantnoj su potrazi za novim, kvalitetnim i drugačijim modnim markama koje mogu ponuditi hrvatskom tržištu.

total in split

Tako su police i vješalice u trgovinama popunili imenima kao što su: Malloni, Ixos, FXXK, Paloma Bracelo, Manebi, Spektre, Brixton, Sundress, Nomadic State of Mind i The Moire. Šarolika ponuda odjeće, obuće i modnih dodataka odiše udobnošću, temelji se na laganim materijalima uz koje se lakše podnose vrućine, ali i donosi nešto drugačije i dosad neviđeno u garderobe zaljubljenica u modu.

 total in split

Budući da je započela ljetna sezona, posljednja aktualnost na kojoj su radili je kampanja za ljetnu kolekciju kupaćih kostima Effek, Spektre eyewear sunčanih naočala i šešira Brixton. Uloga zaštitnog lica pripala je brand ambasadoru za Effek u Hrvatskoj, Josipu Grabovcu, a fotografije potpisuje Ivan Gudić.

total in split

Kupaći kostimi, modni dodaci za plažu, tunike, espadrile, sunčane naočale, šeširi iz Kalifornije, haljine, sandale, šlapice od konopa i torbe osim na otoku Šolti, dostupni su i u novootvorenoj trgovini u Splitu na adresi Dobrić 1. Više novosti o samoj ponudi možete saznati i na službenom Instagram profilu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.