Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr, porijeklom Ruskinja, odlično se snašla u ulozi prelijepe ruske princeze i Freywille ambasadorice te je predstavila raskošne setove nakita iz kolekcije Passionate Russia

zora bjelousov za freywille passionate russia

Povodom svog prvog rođendana u listopadu ove godine, Freywille Zagreb je iskoristio priliku da dragim klijentima pripremi ugodno iznenađenje te im zahvali na ukazanom povjerenju na drugačiji i jedinstven način. U Preradovićevoj 2, u Freywille flagship storeu, organizirano je kratko i čarobno putovanje carskom Rusijom - uživalo se u originalnim ruskim delicijama, gosti su saznali brojne zanimljivosti iz ruske kulture i imali su se priliku družiti s ruskom princezom koju je utjelovila Zora Bjelousov, poznata zagrebačka urednica i novinarka, porijeklom Ruskinja.

zora bjelousov za freywille passionate russia

Proslavu je obilježilo odlično predavanje gospođe Marije Khairove, magistrice povijesti iz Moskve, o ruskoj kulturi i običajima te mala škola šminkanja koju je vodila makeup umjetnica Irena Herceg Gojić. Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr, Ruskinja po djedu, odlično se snašla u ulozi ruske princeze i Freywille ambasadorice te je gostima predstavila raskošne setove nakita iz kolekcije Passionate Russia.

zora bjelousov za freywille passionate russia

maria khairova
    Maria Khairova

maria khairova

Ljubav prema umjetnosti, vrhunska izvedba i duboko poštovanje prema drugim kulturama, definiraju rad i uspjeh Freywille kompanije. Svaki komad nakita ručno se izrađuje u izvornom ateljeu u središtu Beča, na istoj lokaciji još od 1951. godine. Freywille je prisutan s više od 100 butika u 35 zemalja na četiri kontinenta, a u listopadu prošle godine otvoren je i prvi Freywille butik u Zagrebu u Preradovićevoj 2.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.