Nova modna suradnja je oduševila sve zaljubljenike u popularni high street brend. Kolekcija je iskonski Mugler i svaki je komad definiran Muglerovom nezaustavljivom energijom i otvoren prema identitetu svakog pojedinca

mugler hm

Silueta ženske odjeće uključuje Muglerova prepoznatljiva predimenzionirana ramena sa stegnutim strukom, koja oblikuju tijelo. U kolekciji postoje mnogi moderni Mugler potpisi koji uključuju spiralne višestruke šavove, vidljivi u širokim trapericama, tajicama od najlona i trapera i jakni. Ostali istaknuti komadi uključuju kožne jakne i kožni baloner s izduženim detaljima šala, haljine s dekadentnim ukrasima i oštri krojevi, tajice ili bodijima s izrezima.

hm i mugler modna suradnja

Asortiman muške odjeće sadrži kolekciju kožnih komada uključujući hlače, sakoe i baloner s ugraviranim gumbima. Traper komadi uključuju strukturiranu jaknu s podstavom koja naglašava formu. Oštar kroj može se slojevito začiniti prozirnim majicama s uzorkom zvijezda i majicama s korzetom.

hm i mugler modna suradnja

mugler hm

Kolekcija nudi niz rodno fluidnih dodataka uključujući prozirne rukavice i tajice, torbe, šalove. U sklopu nakita tu su srebrni i zlatni lančići za tijelo, te naušnice i ogrlice u različitim proporcijama i oblicima, od suza do kultne Muglerove zvijezde.

hm i mugler modna suradnja

"Ova je kolekcija prijelomni trenutak za kuću Mugler – prilika za nas da slavimo svoju povijest i komade zbog kojih smo danas voljeni. Suradnja uključuje mnoge od naših potpisa, od catsuits i bodycon haljina do krojenja, trapera i prekrasnog, odvažnog nakita i dodataka", kaže Casey Cadwallader, kreativni direktor Muglera.

hm i mugler modna suradnja

Arhivski oživljeni dio kolekcije posveta je najvećim hitovima Thierryja Muglera iz 80-ih i 90-ih, a potpisuje ih Casey Cadwallader. Svaki stil utjelovljuje naslijeđe osnivača i dolazi s vlastitom posebnom etiketom s potpisom Thierryja Muglera. Komadi uključuju crnu baršunastu haljinu s oblikovanim strukom i napuhanim rukavima, haljinu s korzetom od čipke, odijelo s piercing detaljima i zeleni strukirani sako.

hm i mugler modna suradnja

Look-book predstavlja široku lepezu talenata, od modnih ikona do glazbenih talenata, i ističe duh Muglerove raznolike zajednice. Glumačku postavu čine Jerry Hall, Connie Fleming, Mariacarla Boscono, Anna Ewers, Ariish Wol, Sora Choi, Imaan Hammam, Selena Forrest, Lidia Judickaite, Yilan Hua, Aweng Chuol, Amaarae, Eartheater, Arca, Xu Meen, Luthando Ngema, Cheikh Diakhate i Fernando Lindez. Fotografirao ga je Lengua i stilizirao Haley Wollens.

hm i mugler modna suradnja

mugler hm

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.